Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Erdészné curry por, 20 g

270 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5998692500166
A gyártó összes terméke: Erdészné
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 6

Leírás

Indiai és keleti ételekhez ajánljuk. A curryport az angol gyarmatosítóknak köszönhetjük, az ő közreműködésükkel terjedt el ez a fűszerkeverék. A curry azonban nemcsak egy sárga por, hanem ma már az indiai ételek szinonimája. A curry nem egy fűszernövényt, hanem fűszerkeveréket jelent, amelyet leggyakrabban az indiai konyhával azonosítunk. Indiában minden szakácsnak megvan a saját curryje, amely általában tartalmaz koriandert, kurkumát, rómaiköményt, görögszénát, kardamomot, fokhagymát, gyömbért, szegfűszeget, édesköményt, csilit, currylevelet (vagy karilevelet), de ez helyenként, régiónként és akár családonként is változhat.

Összetevők: őrölt római kömény, őrölt koriander, őrölt kurkuma, őrölt mustármag, őrölt görögszénamag, chilipor, max. 5% só.

Alkalmazása: Mártások, húsok,halak, tojásos, paradicsomos, rizses ételek készítéséhez. Természetesen a mártásokon kívül a fűszerkeverék nagyon sokféle módon felhasználható. Tésztákat, leveseket, töltelékeket, zöldségeket ízesíthetünk vele, rizseket színezhetünk, húsokat pácolhatunk.

Száraz és hűvös helyen tárolandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Indiai és keleti ételekhez ajánljuk. A curryport az angol gyarmatosítóknak köszönhetjük, az ő közreműködésükkel terjedt el ez a fűszerkeverék. A curry azonban nemcsak egy sárga por, hanem ma már az indiai ételek szinonimája. A curry nem egy fűszernövényt, hanem fűszerkeveréket jelent, amelyet leggyakrabban az indiai konyhával azonosítunk. Indiában minden szakácsnak megvan a saját curryje, amely általában tartalmaz koriandert, kurkumát, rómaiköményt, görögszénát, kardamomot, fokhagymát, gyömbért, szegfűszeget, édesköményt, csilit, currylevelet (vagy karilevelet), de ez helyenként, régiónként és akár családonként is változhat.

Összetevők: őrölt római kömény, őrölt koriander, őrölt kurkuma, őrölt mustármag, őrölt görögszénamag, chilipor, max. 5% só.

Alkalmazása: Mártások, húsok,halak, tojásos, paradicsomos, rizses ételek készítéséhez. Természetesen a mártásokon kívül a fűszerkeverék nagyon sokféle módon felhasználható. Tésztákat, leveseket, töltelékeket, zöldségeket ízesíthetünk vele, rizseket színezhetünk, húsokat pácolhatunk.

Száraz és hűvös helyen tárolandó.