Termék Kategóriák


Rólunk

Egészségesen élek!

Szlogenünkkel és működésünkkel az egészséges életmódot mint életformát szeretnénk minél több ember számára közvetíteni.
A modern városi életvitel kényelmével és a feldolgozott élelmiszerek elterjedésével olyan „civilizációs betegségek” jelentek meg, amelyek nagy része elkerülhető lenne, ehhez azonban nagyfokú tudatosság és odafigyelés szükséges a fogyasztó részéről. Mai modern világunk minden oldalról a kényelmesebb és egészségtelenebb alternatívákat kínálja: mozgáshiány, üres kalóriákat tartalmazó, tápanyaghiányos élelmiszerek, stresszes környezet. Ez az uralkodó trend, amely ellen feltétlenül tennünk kell tudatosabb étkezéssel, rendszeres sportolással, valamint egészségesebb, nyugodtabb életvitel kialakításával.

Célunk segítséget nyújtani mindenkinek, aki szeretné egészségesebbé, teljesebbé tenni az életét. Webáruházunkban megtalál sokféle, az egészséges étkezéshez, életmódhoz szükséges terméket, amelyeket kiegészítenek összefoglaló írásaink, melyekkel célunk a honlapunkra látogató érdeklődők segítése. 

Partnereink:

Munkavállalói vásárlási kedvezmény program.  


A partnercégek munkavállalói program keretében kedvezményes áron juthatnak az általunk forgalmazott bio élelmiszerekhez, egészségvédő termékekhez vitaminokhoz.

 

A McDonalds dolgozói, a munkavállalói kedvezménykártyával vehetik igénybe a kedvezményt.

Az IBM dolgozói a Connections oldalon található kedvezménykóddal vehetik igénybe a kedvezményt.

Tudatos Vásárlók Egyesülete

Az egyesület 2002 óta népszerűsíti az etikus, környezetileg és társadalmilag tudatos vásárlást, életmódot. Célja hogy a környezeti és társadalmi szempontok minél nagyobb szerephez jussanak az egyéni vásárlás, döntéshozatal során. 

Támogatásaink: 

Bátor Tábor

 A Bátor Tábor Alapítvány ingyenes élményterápiás táborokat szervez daganatos, hemofíliás, cukorbeteg és  krónikus ízületi gyulladással kezelt gyermekek számára.

 A gyermekek számára nélkülözhetetlen speciális étrendhez szükséges alapanyagokat a nyár folyamán tárgyi  adományként juttattuk el az alapítvány számára.

 

 

 

 

Óbuda fogyatékos gyermekeiért alapítvány

Az alapítvány támogatása játszótér építési projekt céljából.

Az iskola vezetői aktívan tesznek azért, hogy a szükséges fejlesztésekhez alapítványuk segítségével egyéb forrásokat is megszerezzenek. Így történt ez a legutóbbi fejlesztési elképzelésük esetében is, amikor azt vették a fejükbe, hogy 3,5 millió forintot gyűjtenek össze a több mint 40 éves iskolaudvar burkolatának felújítására, valamint néhány új játszótéri eszköz kihelyezésére.

 

 

 

 

 

Üzemeltető:

Biosziget Webáruház Kft.
1092 Budapest, Ráday utca 54.
Képviselő: Faragó Boldizsár ügyvezető
biosziget@biosziget.hu
Adószám: 22795845-2-42
Bankszámlaszám: 11705998-21291881
Cégjegyzék szám: 01-09-943923
Fővárosi Cégbíróság

Tárhely szolgáltató:
Cégnév: MediaCenter Hungary Kft.
Postai cím: 6001 Kecskemét, Pf. 588.
Székhelycím: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6.
Telefon: 76 / 506-618, vagy 30 / 439-2137


Biosziget Webáruház Kft. © 2010-2018