Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Omega 3-6-9, halolaj kapszula

A szív és érrendszer védelme érdekében, a normál koleszterin szint fenntartására fogyasztásuk rendszeresen ajánlott. Általános gyulladáscsökkentő hatásuk bizonyított, az idegrendszer működését segítik.
Rendezés:

A halolaj kapszula dúskál Omega 3, 6, 9 zsírsavakban. Ez miért olyan szívmelengetően jó hír? Azért, mert ezek az esszenciális zsírsavak közvetlenül támogathatják a szív- és érrendszer működését. Halolaj kapszula alkalmazása egészséges táplálkozás mellett is javasolt. A japánok rengeteg friss halat, tengeri herkentyűt fogyasztanak. Úgy is mondhatnánk, hogy számukra a tenger kincsei és gyümölcsei mindennapos étkek. Hogy jön ez ide? Úgy, hogy még ők is gondoskodnak pluszban Omega 3, 6, 9 zsírsavak beviteléről. Mert úgy vélik és élik, hogy ezekből sohasem elég. Mivel az emberi szervezet nem képes az előállításukra, ezért nem is tévednek. Ha összehasonlítjuk a japánok evési szokásait - halak terén - a miénkkel, akkor a kibontakozó kép roppantul gyászos.

A magyar családok tányérjaira nagyon ritkán kerül csak hal, és a halrudacskák nem számítanak bele a kalkulációba. Tehát bőven van mit behoznunk. Az esszenciális zsírsavak tisztítják az érrendszert. Eltávolítják a különböző lerakódásokat, és többek között ilyen módon mérséklik a vér rossz koleszterin tartalmát. Fontos kihangsúlyozni a „rossz” jelzőt, hiszen az LDL koleszterin, a trigliceriddel karöltve rombolja, roncsolja az erek hálózatát. Ellenben a HDL koleszterin serkenti a vérzsír anyagcserét, azaz hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez. Ezen kívül a fent említett zsírsavak gyulladáscsökkentő hatásúak, ezzel még több fronton megerősítve a szervezetet. A halolaj kapszula gyermekeknek is adható? Igen. A direkt gyerkőcöknek kifejlesztett rágótabletták (például narancsos ízben) roppantul népszerűek. Örömmel nyúlnak értük a lurkók.