Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babaváró

A babaváró vitaminok szedése azért javasolt, mert egyszerre támogatják a magzatot és az édesanyát. Szedésükre nemcsak akkor van szükség, ha már valaki várandós, ugyanis bizonyos vitaminok növelhetik a fogantatás esélyét is. 

A vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó táplálékkiegészítők biztosítják a terhesség alatt (és után) a magzat és a kismama számára a legoptimálisabb hátteret a fejlődéshez. Tartalmaznak főként Folsavat, Folátot, A-, B-, C-, D-, E-vitaminokat, Vasat, cinket, magnéziumot, mangánt, szelént, jódot, Omega zsírsavakat.

Rendezés:

A babaváró vitaminok szedése azért javasolt, mert egyszerre támogatják a magzatot és az édesanyát. Szedésükre nemcsak akkor van szükség, ha már valaki várandós, ugyanis bizonyos vitaminok növelhetik a fogantatás esélyét is. Bizonyos rendellenességek pedig a terhesség korai szakaszában megelőzhetőek.

A vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó táplálékkiegészítők biztosítják a terhesség alatt (és után) a magzat és a kismama számára a legoptimálisabb hátteret a fejlődéshez. A célzott vitaminok szedésével az édesanya szervezete is vitálisabb és ellenállóbb lesz. A babaváró vitaminok tehát egyszerre támogatják a magzat és az anyuka immunrendszerét szervrendszerüket.

Ha nem áll rendelkezésre elég tápanyag és vitamin az anya szervezetében, akkor a magzat az édesanyától von el bizonyos dolgokat. Ennek következménye a kismama fáradékonysága, a kalcium hiány fellépő fog romlás, a magnézium és B-vitamin hiányában jelentkező rossz stressztűrő képesség, álmatlanság, levertség.

Mit tartalmaznak a babaváró- vagy más néven terhes-vitaminok?

Márkától függően különböző összetételűek, de jellemzően hasonló anyagokat tartalmaznak:

● Folsavat
● D-vitamint, C-vitamint, E-vitamint, A-vitamint, B-vitaminokat
● Vasat, cinket, magnéziumot, mangánt, szelént, jódot
● Omega zsírsavakat