Leírás és Paraméterek
A kurkuma sokoldalú ayurvédikus gyógynövény. Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, daganatellenes, antibakteriális, vírusölő, antimikrobás és immunstimuláló hatású.
Kurkuma
Fő hatóanyaga, a kurkumin természetes gyulladáscsökkentő, elsősorban a reumás panaszok enyhítésében, az ízületi merevség oldásában, az ízületek rugalmasságának megtartásában és az ödémák csökkentésében játszik szerepet. Kiváló méregtelenítő és fájdalomcsillapító fűszer- és gyógynövény, védi a májat, a veséket, kezeli az emésztési panaszokat, a hasmenést és a székrekedést. Kiválasztja a salakanyagokat, megköti a mérgeket, ezzel kitisztítja a beleket, és szabályozza az anyagcserét. Koleszterincsökkentő és érelmeszesedés elleni hatásával gátolja a vérrögök kialakulását, ezáltal csökkenti a trombózisveszélyt.
Jótékony tulajdonságai:
Késleltetheti a rákos sejtek növekedését és burjánzását
Lassíthatja a szürkehályog képződést
Javíthatja a cukorbetegek anyagcseréjét
Antidementív hatású lehet
Alkalmazása:
elsősorban húsok, levesek fűszereként, vagy zöldségek és szószok ízesítésére használjuk, de például a Worcester-mártás és a curry fűszerkeverékeknek is fontos alapanyaga.
Tápanyag (100 g):
Energia: 1272 kJ/304 kcal
zsír: 0,9 g
-amelyből telített zsírsav: 0,3 g
-amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav: 0,4 g
-amelyből többszörösen telítetlen zsírsav: 0,2 g
szénhidrát: 55,4 g
-amelyből cukor: 3,6 g
rost: 19,5 g
fehérje (protein): 8,3 g
só: 0,1 g.
Leírás
A kurkuma sokoldalú ayurvédikus gyógynövény. Erős antioxidáns, hatékony gyulladáscsökkentő, daganatellenes, antibakteriális, vírusölő, antimikrobás és immunstimuláló hatású.
Kurkuma
Fő hatóanyaga, a kurkumin természetes gyulladáscsökkentő, elsősorban a reumás panaszok enyhítésében, az ízületi merevség oldásában, az ízületek rugalmasságának megtartásában és az ödémák csökkentésében játszik szerepet. Kiváló méregtelenítő és fájdalomcsillapító fűszer- és gyógynövény, védi a májat, a veséket, kezeli az emésztési panaszokat, a hasmenést és a székrekedést. Kiválasztja a salakanyagokat, megköti a mérgeket, ezzel kitisztítja a beleket, és szabályozza az anyagcserét. Koleszterincsökkentő és érelmeszesedés elleni hatásával gátolja a vérrögök kialakulását, ezáltal csökkenti a trombózisveszélyt.
Jótékony tulajdonságai:
Késleltetheti a rákos sejtek növekedését és burjánzását
Lassíthatja a szürkehályog képződést
Javíthatja a cukorbetegek anyagcseréjét
Antidementív hatású lehet
Alkalmazása:
elsősorban húsok, levesek fűszereként, vagy zöldségek és szószok ízesítésére használjuk, de például a Worcester-mártás és a curry fűszerkeverékeknek is fontos alapanyaga.
Tápanyag (100 g):
Energia: 1272 kJ/304 kcal
zsír: 0,9 g
-amelyből telített zsírsav: 0,3 g
-amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav: 0,4 g
-amelyből többszörösen telítetlen zsírsav: 0,2 g
szénhidrát: 55,4 g
-amelyből cukor: 3,6 g
rost: 19,5 g
fehérje (protein): 8,3 g
só: 0,1 g.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.