Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

VIP törzsvásárlói program ÁSZF

Hatályos: 2021. Január 01. napjától 2021. Decmber 31. napjáig.
 
A VIP program következő felülvizsgálata 2022.Január 1-10. között.
 
A Biosziget Webáruház Kft.(Székhely: 1092 Budapest, Ráday u.54., Cégjegyzékszám: 01-09-943923; Adószám: 22795845-2-43.) a törzsvásárlói hűségprogramja (Hűségpontrendszer) mellett VIP programot is működtet a jelen általános szerződési feltételekben (a továbbiakban ÁSZF) foglaltaknak megfelelően.
 
A VIP programban az vehet részt, aki a Biosziget Webáruházban (www.biosziget.hu):
  • Regisztrált, és
  • Az előző naptári évben érvényes, fizetett és átvett megrendeléseiről kiállított számlák végösszege eléri a bruttó 250.000 Ft-ot (a továbbiakban: limit).
 
A VIP státusz megállapítása érdekében minden év január 1-10. között felülvizsgálatra kerülnek az előző naptári évben történt vásárlások. Amennyiben egy adott profilhoz tartozó vásárlások az előző naptári évben elérik a limit összeget, a vásárló a következő naptári évben VIP státuszba kerül. A vásárlói profilok azonosítója a hozzájuk tartozó e-mail cím. A felülvizsgálat során az azonos e-mail címről érkező vásárlások értékei kerülnek összeadásra. Több különböző regisztrációval, és különböző e-mail címekről rendelt mennyiségeket nincs lehetőség összevonni.
 
Az érintett törzsvásárlók a VIP státusz megszerzéséről, elvesztéséről, annak kezdetéről és időtartamáról e-mailen tájékoztatást kapnak a regisztrációkor megadott e-mail címükön. A tájékoztatás megküldésétől számított 15 napon belül az érintett törzsvásárló jelezheti, hogy a VIP programban nem kíván részt venni. Ebben az esetben a VIP státusza az adott törzsvásárlónak nem kerül rögzítésre és a VIP program vonatkozásában a felek között nem jön létre jogviszony. Amennyiben a tájékoztatás megküldésétől számított 15 napon belül az érintett törzsvásárló nem jelzi, hogy a VIP programban nem kíván részt venni, úgy a tájékoztatóban rögzített kezdő időpont napjával a jelen általános szerződési feltételeknek megfelelően szerződés jön létre a Biosziget Webáruház Kft. és a törzsvásárló személy között.
 
A VIP programban való részvétel ingyenes.
 
A VIP státusz a tárgyévet megelőző év vásárlásai alapján kerül meghatározásra, és a tárgyévben január 1-től december 31-ig biztosítják a VIP kedvezményt onnantól számítva, hogy a Biosziget Webáruház Kft. megállapítja, hogy a törzsvásárló a limit feltételeket teljesítette. A VIP státusz hatálya alatt az érintett törzsvásárló jelezheti a programból való kilépését, amely esetben az erre vonatkozó igény a Biosziget Webáruház Kft.-hez történő megérkezésének napjával az érintett törzsvásárló VIP státusza törlésre kerül és a VIP programban való részvételre való jogviszony a felek között megszűnik.
 
A VIP státusz időtartama alatt a VIP státuszú törzsvásárlók VIP státuszra vonatkozó jogosultsága nem kerül felülvizsgálatra. A VIP státusz lejártának napjával az adott törzsvásárló VIP státuszra vonatkozó jogosultsága ismételten megvizsgálásra kerül az akkor hatályos általános szerződési feltételek rendelkezéseinek megfelelően. Amennyiben az akkor hatályos általános szerződési feltételek rendelkezései értelmében az adott törzsvásárló ismét jogosult a VIP státuszra úgy VIP státusza meghosszabbodik az akkor hatályos általános szerződési feltételek rendelkezéseinek megfelelően. Amennyiben ezen időpontban nem teljesíti a törzsvásárló az akkor hatályos általános szerződési feltételek rendelkezéseiben maghatározott jogosultsági feltételeket úgy a törzsvásárló VIP státuszát elveszti.
 
A VIP státusz nem jár semmiféle vásárlási kötelezettséggel vagy vásárlási megkötéssel a törzsvásárló részre. A VIP státuszú törzsvásárló a törzsvásárlói hűségprogrammal együtt járó előnyöket, kedvezményeket a VIP státusza mellett továbbra is igénybe veheti kivéve, ha a jelen általános szerződési feltételek másképpen nem rendelkezik, vagy a konkrét ajánlat azt kifejezetten ki nem zárja.
 
A VIP státuszú törzsvásárló jogosulttá válik arra, hogy a Biosziget Webáruház Kft. kizárólag a VIP programban részt vevő törzsvásárlók részére biztosított exkluzív ajánlatokkal megkeresse.
 
A VIP programmal 5% kedvezmény illeti meg a VIP státuszú vásárlókat, mely kedvezmény az akciós termékekre is vonatkozik. A VIP státusszal rendelkező vásárlók vásárlói profiljukba belépve már a VIP kedvezménnyel csökkentett árakat látják a termékek terméklapjain. A kedvezmény a szállítási költségre, és az esetleges felmerülő utánvét díjra nem vonatkozik. A kedvezmény kizárólag a termékekre vonatkozik.
 
A VIP státusz és az abból eredő előnyök az adott törzsvásárló személyéhez kapcsolódnak és másra át nem ruházhatók.
 
VIP státuszt nem kaphatnak a CROMA hialuronsavas ajakfeltöltőt szakorvosi célra, mennyiségi kedvezménnyel vásárló ügyfeleink.
 
A VIP státuszt a Biosziget Webáruház Kft. a törzsvásárló meglévő profiljához rendeli hozzá, melynek alapját a megadott e-mail cím jelenti.
 
A vásárló által kezdeményezett vásárlói profil törlési kérelme egyidejűleg a VIP státusz megszűnését is jelenti.
 
A törzsvásárló bármikor indokolás nélkül, írásban, azonnali hatállyal kiléphet a VIP programból, vásárlói profiljának megtartása mellett is. Ehhez elegendő, ha e-mailben tudatja ezt a kívánságát a Biosziget Webáruház Kft-vel a biosziget@biosziget.hu e-mail címen.
 
A Biosziget Webáruház Kft. jogosult a www.biosziget.hu honlapon hirdetmény útján bármikor egyoldalúan jelen ÁSZF-et módosítani, a VIP programot felfüggeszteni vagy megszüntetni.
 
A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre Magyarország mindenkor hatályos vonatkozó jogszabályai az irányadók.
 
A VIP programmal kapcsolatos kérdésekkel a biosziget@biosziget.hu e-mail címen lehet felvilágosítást kérni.