Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bio Berta bio őrölt fahéj, 40 g

2.975 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999534380830
A gyártó összes terméke: Bio Berta
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 60

Leírás

Bio Berta bio őrölt fahéj, 40 g

A fahéj a babérfélék családjába tartozó fa szárított kérge. Az örökzöld fahéjfák vadon 10 méter magasra nőnek, de hozamuk kisebb. A termesztett alacsonyabb állományról könnyebb a betakarítás. A fahéjcsöveket a kéreg külső részének leghosszabb és legértékesebb darabjainak összeillesztésével állítják elő. Kézzel tekerik fel, a szélek összenyomásával. Naponta igazítják utána, amíg teljesen megszárad és színe vörösesbarnává, állománya pedig finommá, vékonnyá és törékennyé válik.

Étkezési felhasználása
Édes és sós ételekhez egyaránt jól használható. Különösen alkalmas bárányból készült ételek ízesítésére, rizses fogásokhoz, gyümölcskompótokhoz (elsősorban alma és körte, de kiválóan kihangsúlyozza a szilva ízét),  
csokoládés desszertekhez, süteményekhez, italokhoz, fűszeres kenyerekhez. A fahéj felhasználható sör és bor ízesítésére, kiváló fűszere a forralt bornak.

Paraméterek

g 40
db 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Bio Berta bio őrölt fahéj, 40 g

A fahéj a babérfélék családjába tartozó fa szárított kérge. Az örökzöld fahéjfák vadon 10 méter magasra nőnek, de hozamuk kisebb. A termesztett alacsonyabb állományról könnyebb a betakarítás. A fahéjcsöveket a kéreg külső részének leghosszabb és legértékesebb darabjainak összeillesztésével állítják elő. Kézzel tekerik fel, a szélek összenyomásával. Naponta igazítják utána, amíg teljesen megszárad és színe vörösesbarnává, állománya pedig finommá, vékonnyá és törékennyé válik.

Étkezési felhasználása
Édes és sós ételekhez egyaránt jól használható. Különösen alkalmas bárányból készült ételek ízesítésére, rizses fogásokhoz, gyümölcskompótokhoz (elsősorban alma és körte, de kiválóan kihangsúlyozza a szilva ízét),  
csokoládés desszertekhez, süteményekhez, italokhoz, fűszeres kenyerekhez. A fahéj felhasználható sör és bor ízesítésére, kiváló fűszere a forralt bornak.

g 40
db 1