Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Erdészné babérlevél, 5 g

175 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5998692500074
A gyártó összes terméke: Erdészné
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 4

Leírás

A legrégebben ismert és legelterjedtebb fűszernövények közé tartozik. Eredetileg Kis-Ázsiában volt őshonos, mára a Földközi-tenger vidékén és Atlanti-óceán mediterrán vidékein is elterjedt örökzöld lombú fa vagy cserje szárított levele. Felhasználása: Jellegzetes íze elsősorban a savanyú és ecetes ételekhez illik.

Felhasználható egészben levesek (tojás-, burgonya-, hal-, paradicsom-, húsleves), főzelékek (burgonya), paradicsom-, burgonya-, babételek, mártások, pácok, pástétomok, kolbászáruk, sültek, aszpik, kocsonyakészítésnél, halhúsok marináláshoz, uborka, tök, zöld paradicsom és káposzta eltevéséhez, sertés- és marhahúsok párolásánál, vadhúspáchoz és vadételekhez. Jól társítható petrezselyemmel és kakukkfűvel.

Élettani hatása: Emésztést serkentő és étvágyjavító hatása ismert.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A legrégebben ismert és legelterjedtebb fűszernövények közé tartozik. Eredetileg Kis-Ázsiában volt őshonos, mára a Földközi-tenger vidékén és Atlanti-óceán mediterrán vidékein is elterjedt örökzöld lombú fa vagy cserje szárított levele. Felhasználása: Jellegzetes íze elsősorban a savanyú és ecetes ételekhez illik.

Felhasználható egészben levesek (tojás-, burgonya-, hal-, paradicsom-, húsleves), főzelékek (burgonya), paradicsom-, burgonya-, babételek, mártások, pácok, pástétomok, kolbászáruk, sültek, aszpik, kocsonyakészítésnél, halhúsok marináláshoz, uborka, tök, zöld paradicsom és káposzta eltevéséhez, sertés- és marhahúsok párolásánál, vadhúspáchoz és vadételekhez. Jól társítható petrezselyemmel és kakukkfűvel.

Élettani hatása: Emésztést serkentő és étvágyjavító hatása ismert.