Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kalifa

A Gilan Trading Kft. a kilencvenes évek eleje óta foglalkozik olajos magvak és aszalt gyümölcsök importjával, feldolgozásával és értékesítésével.


A cég igen széles termékválasztékot vonultat fel Kalifa márkanév alatt. A fogyasztók körében országos ismertséget elért Kalifa-termékek a csemegepiac jelentős szereplőivé váltak.


A folyamatos üzleti sikereknek köszönhetően a Gilan Trading Kft. 2001-ben egy korszerű üzemet és raktárbázist épített fel. Az egyre növekvő piaci igényekre válaszul a cég azóta további fejlesztéseket hajtott végre; megnövekedett az iroda és a pörkölő-helyiségek alapterülete, lezajlott egy jelentős raktárfejlesztés, többszörösére növekedett a gépjárműállomány, és új, magas technológiai színvonalat képviselő gépsorokkal bővült a géppark. A beruházások célja, hogy a Gilan Trading Kft. minden szempontból eleget tudjon tenni a piac növekvő igényeinek és a kereskedelem elvárásainak.

Az aszalt gyümölcsök és olajos magvak piaca az egészséges életmód térhódításának köszönhetően lendületesen fejlődik. A Kalifa-termékek az egészséges étrend fontos részét képezik: tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel, telítetlen zsírsavakkal, rostanyagokkal.


A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.
 

Rendezés:

Kalifa dióbél, 200 g

0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
1.625 Ft

Kalifa fenyőmag, 50 g

0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
1.215 Ft

Kalifa lenmag, 250 g

0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
310 Ft