Leírás és Paraméterek
Termelői információ
A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.
A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.
A sárgaborsó kiváló molibdén forrás, ezért jelentős szerepet játszhat szervezetünk méregtelenítésében.
Magas a fehérjetartalma, ráadásul nagyon kedvező az aminosav összetétele.
Ez a növény jelentős helyen áll az egészséges élelmiszerek csoportjában, mert kiváló forrása a B1 és B2 vitaminnak, pantoténsavnak, biotinnak, folsavnak, E-vitaminnak.
Mint a többi hüvelyesnek, a sárgaborsónak is kiváló a kálium, kalcium, foszfor, magnézium, vas, cink és mangántartalma.
Nyomokban földimogyorót, dióféléket, szezámmagot, glutént tartalmazhat.
Tápérték:
Energia (kJ): 1,395.0
Energia (kcal): 330.0
Zsír (g): 1.5
ebből telített zsírsavak (g): 0.4
Szénhidrát (g): 54.0
ebből cukor (g): 5.7
Fehérje (g): 21.0
Só (g): 0.0
Leírás
Termelői információ
A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.
A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.
A sárgaborsó kiváló molibdén forrás, ezért jelentős szerepet játszhat szervezetünk méregtelenítésében.
Magas a fehérjetartalma, ráadásul nagyon kedvező az aminosav összetétele.
Ez a növény jelentős helyen áll az egészséges élelmiszerek csoportjában, mert kiváló forrása a B1 és B2 vitaminnak, pantoténsavnak, biotinnak, folsavnak, E-vitaminnak.
Mint a többi hüvelyesnek, a sárgaborsónak is kiváló a kálium, kalcium, foszfor, magnézium, vas, cink és mangántartalma.
Nyomokban földimogyorót, dióféléket, szezámmagot, glutént tartalmazhat.
Tápérték:
Energia (kJ): 1,395.0
Energia (kcal): 330.0
Zsír (g): 1.5
ebből telített zsírsavak (g): 0.4
Szénhidrát (g): 54.0
ebből cukor (g): 5.7
Fehérje (g): 21.0
Só (g): 0.0
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.