Leírás és Paraméterek
Termelői információ
A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.
A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.
Tudta, hogy a török mogyoró kiemelkedő E-vitamin – , mangán-, és részforrás? Rendszeres fogyasztása többek között hozzájárul az immun- és idegrendszer normál működéséhez is.
A többi dióféléhez hasonlóan a mogyoróban is sok az E vitamin, és megtalálhatók benne a B vitaminok is, emellett jelentős a vas-, foszfor- és káliumtartalma. Értékes zsírsavainak, vitaminjainak és ásványi anyagainak köszönhetően kifejezetten egészséges.
Átlagos tápérték 100 g terrmékben:
Energia: 2715 kJ / 658 kcal
Zsír: 61,8 g
• amelyből telített zsírsavak: 5,1 g
Szénhidrát: 4,2 g
• amelyből cukrok: 4,1 g
Fehérje: 15,9 g
Só: 0,002 g
E-vitamin: 15 mg 128 % NRV*
Mangán: 4,4 mg 220 % NRV*
Réz: 1,7 mg 170 % NRV*
*NRV: Táplálkozási beviteli referencia érték felnőttek számára.
- Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
- A mangán részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
- A réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához.
Javasolt napi beviteli mennyiség: 50 g
Allergének
Földimogyoró
Diófélék
Nyomokban tartalmazhat:
Szezámmag
Földimogyorót, dióféléket és szezámmagot feldolgozó üzemben készül.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
g | 100 |
db | 1 |
Leírás
Termelői információ
A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.
A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.
Tudta, hogy a török mogyoró kiemelkedő E-vitamin – , mangán-, és részforrás? Rendszeres fogyasztása többek között hozzájárul az immun- és idegrendszer normál működéséhez is.
A többi dióféléhez hasonlóan a mogyoróban is sok az E vitamin, és megtalálhatók benne a B vitaminok is, emellett jelentős a vas-, foszfor- és káliumtartalma. Értékes zsírsavainak, vitaminjainak és ásványi anyagainak köszönhetően kifejezetten egészséges.
Átlagos tápérték 100 g terrmékben:
Energia: 2715 kJ / 658 kcal
Zsír: 61,8 g
• amelyből telített zsírsavak: 5,1 g
Szénhidrát: 4,2 g
• amelyből cukrok: 4,1 g
Fehérje: 15,9 g
Só: 0,002 g
E-vitamin: 15 mg 128 % NRV*
Mangán: 4,4 mg 220 % NRV*
Réz: 1,7 mg 170 % NRV*
*NRV: Táplálkozási beviteli referencia érték felnőttek számára.
- Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
- A mangán részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.
- A réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához.
Javasolt napi beviteli mennyiség: 50 g
Allergének
Földimogyoró
Diófélék
Nyomokban tartalmazhat:
Szezámmag
Földimogyorót, dióféléket és szezámmagot feldolgozó üzemben készül.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.