Leírás és Paraméterek
A márkáról
A Snack Food Poco Loco 1994-ben jött létre tortilla chips-ek gyártójaként. Termékei különféle ízekben és kiszerelésekben kaphatóak. Felismerve, hogy a tortilla chips-ek élménye még tökéletesebb mártogatós szószokkal, olyan önteteket készítettek, amelyek tökéletesen illenek hozzájuk. Annak érdekében, hogy termékkínálatukat teljessé tegyék, lágy tortilla-val, fajita és burrito szószokkal, fűszerekkel és jalapeno paprika szeletekkel bővítették palettájukat.
Legmodernebb eszközeinek és szaktudásának köszönhetően a Snack Food Poco Loco vezető saját márkás gyártóvá vált a világ számos országában. IFS és BRC minőségügyi tanúsítványai pedig garantálják a vállalat által nyújtott állandó minőséget.
Jelenleg két üzemben folyik gyártásuk Belgiumban. Mindkét üzemük a legmodernebb technológiákat alkalmazza. A gyártás folyamata teljes egészében automatikus, üzemeikben a legszigorúbb higiéniai követelmények a mérvadók. Termékeik minőségéről a helyszíni laboratórium gondoskodik. Biztosítják a nyomon követhetőséget az alapanyagoktól egészen a késztermékig. Szigorú GMO (genetikailag módosított termék) elvüknek megfelelően minden Poco Loco termék genetikai módosítástól mentes.
Poco Loco lágy répás tortilla lapok. A Poco Loco töltésre kész tortilla lapok és kiegészítők széles választékát kínálja autentikus mexikói ételek készítéséhez, szendvics alternatívaként vagy előételnek történő elkészítésre. Különböző változatban, ízben és méretben kaphatók.
Összetevők: Búzaliszt, zöldségek (32%) (sárgarépa (31%), cékla), repceolaj, stabilizátor: E422;
BÚZA glutén, sav: E296; dextróz, térfogatnövelő szer: E500; gyógynövények és fűszerkivonatok, só, rizs kivonat,
tartósítószer: E282; antioxidáns: E300; lisztkezelő szer: E920.
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék
per 100 g
kJ: 1274 kJ
kCal: 302 kcal
zsír: 6,4 g
ebből telített zsírsavak 0,9 g
szénhidrát 50 g
ebből cukrok 3,8 g
fehérje 8,9 g
só 0,82 g
5-35°C közötti hőmérsékleten tárolandó.
Leírás
A márkáról
A Snack Food Poco Loco 1994-ben jött létre tortilla chips-ek gyártójaként. Termékei különféle ízekben és kiszerelésekben kaphatóak. Felismerve, hogy a tortilla chips-ek élménye még tökéletesebb mártogatós szószokkal, olyan önteteket készítettek, amelyek tökéletesen illenek hozzájuk. Annak érdekében, hogy termékkínálatukat teljessé tegyék, lágy tortilla-val, fajita és burrito szószokkal, fűszerekkel és jalapeno paprika szeletekkel bővítették palettájukat.
Legmodernebb eszközeinek és szaktudásának köszönhetően a Snack Food Poco Loco vezető saját márkás gyártóvá vált a világ számos országában. IFS és BRC minőségügyi tanúsítványai pedig garantálják a vállalat által nyújtott állandó minőséget.
Jelenleg két üzemben folyik gyártásuk Belgiumban. Mindkét üzemük a legmodernebb technológiákat alkalmazza. A gyártás folyamata teljes egészében automatikus, üzemeikben a legszigorúbb higiéniai követelmények a mérvadók. Termékeik minőségéről a helyszíni laboratórium gondoskodik. Biztosítják a nyomon követhetőséget az alapanyagoktól egészen a késztermékig. Szigorú GMO (genetikailag módosított termék) elvüknek megfelelően minden Poco Loco termék genetikai módosítástól mentes.
Poco Loco lágy répás tortilla lapok. A Poco Loco töltésre kész tortilla lapok és kiegészítők széles választékát kínálja autentikus mexikói ételek készítéséhez, szendvics alternatívaként vagy előételnek történő elkészítésre. Különböző változatban, ízben és méretben kaphatók.
Összetevők: Búzaliszt, zöldségek (32%) (sárgarépa (31%), cékla), repceolaj, stabilizátor: E422;
BÚZA glutén, sav: E296; dextróz, térfogatnövelő szer: E500; gyógynövények és fűszerkivonatok, só, rizs kivonat,
tartósítószer: E282; antioxidáns: E300; lisztkezelő szer: E920.
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék
per 100 g
kJ: 1274 kJ
kCal: 302 kcal
zsír: 6,4 g
ebből telített zsírsavak 0,9 g
szénhidrát 50 g
ebből cukrok 3,8 g
fehérje 8,9 g
só 0,82 g
5-35°C közötti hőmérsékleten tárolandó.