Leírás és Paraméterek
A ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE 1962-ben lett megalapítva és azóta az egyik legismertebb olasz toast kenyér és pékáru gyártóvá vált, amely ma vezető szerepet tölt be az Olasz piacon. Választékukban megtalálhatók szeletelt kenyerek, szendvics kenyerek, piadina, bruschetta illetve hot dog, hamburger és tortilla alapok is. Fő márkájuk a „Roberto”, de a speciális étrenddel élőknek a gyártó a „Essenza by Roberto” termékeket ajanlja.
Hamburgerzsemle teljes kiőrlésű búzaliszttel, szezámmaggal és napraforgóolajjal. Összetevők: Teljes kiőrlésű búzaliszt (35,0%); Ivóvíz; Búzaliszt (29%); Glükóz-fruktóz szirup; Élesztő; Szezámmag (2,8%); Cukor; Napraforgóolaj (2,4%); Étkezési só; Emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei; Búzaglutén; Lisztkezelőszer: aszkorbinsav; Antioxidáns: rozmaringkivonat; Etil-alkohollal kezelt termék.
Leírás
A ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE 1962-ben lett megalapítva és azóta az egyik legismertebb olasz toast kenyér és pékáru gyártóvá vált, amely ma vezető szerepet tölt be az Olasz piacon. Választékukban megtalálhatók szeletelt kenyerek, szendvics kenyerek, piadina, bruschetta illetve hot dog, hamburger és tortilla alapok is. Fő márkájuk a „Roberto”, de a speciális étrenddel élőknek a gyártó a „Essenza by Roberto” termékeket ajanlja.
Hamburgerzsemle teljes kiőrlésű búzaliszttel, szezámmaggal és napraforgóolajjal. Összetevők: Teljes kiőrlésű búzaliszt (35,0%); Ivóvíz; Búzaliszt (29%); Glükóz-fruktóz szirup; Élesztő; Szezámmag (2,8%); Cukor; Napraforgóolaj (2,4%); Étkezési só; Emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei; Búzaglutén; Lisztkezelőszer: aszkorbinsav; Antioxidáns: rozmaringkivonat; Etil-alkohollal kezelt termék.