Leírás és Paraméterek
A ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE 1962-ben lett megalapítva és azóta az egyik legismertebb olasz toast kenyér és pékáru gyártóvá vált, amely ma vezető szerepet tölt be az Olasz piacon. Választékukban megtalálhatók szeletelt kenyerek, szendvics kenyerek, piadina, bruschetta illetve hot dog, hamburger és tortilla alapok is. Fő márkájuk a „Roberto”, de a speciális étrenddel élőknek a gyártó a „Essenza by Roberto” termékeket ajanlja.
Búzakenyér napraforgóolajjal, védőgázas csomagolásban. Összetevők: búzaliszt, ivóvíz, emulgeáló szer: glicerin, napraforgóolaj (3,2%), cukor, étkezési só, emulgeáló szerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, térfogatnövelő szerek: nátrium-hidrogén-karbonát, sűrítő anyag: guargumi, emulgeáló szerek nátrium-sztearoil-2-laktilát, élesztő, savasságot szabályozó anyag: citromsav, cukorrépa rost, antioxidáns: rozmaringkivonat. A termék nyomokban szezámmagot és szóját tartalmazhat!
Leírás
A ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE 1962-ben lett megalapítva és azóta az egyik legismertebb olasz toast kenyér és pékáru gyártóvá vált, amely ma vezető szerepet tölt be az Olasz piacon. Választékukban megtalálhatók szeletelt kenyerek, szendvics kenyerek, piadina, bruschetta illetve hot dog, hamburger és tortilla alapok is. Fő márkájuk a „Roberto”, de a speciális étrenddel élőknek a gyártó a „Essenza by Roberto” termékeket ajanlja.
Búzakenyér napraforgóolajjal, védőgázas csomagolásban. Összetevők: búzaliszt, ivóvíz, emulgeáló szer: glicerin, napraforgóolaj (3,2%), cukor, étkezési só, emulgeáló szerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, térfogatnövelő szerek: nátrium-hidrogén-karbonát, sűrítő anyag: guargumi, emulgeáló szerek nátrium-sztearoil-2-laktilát, élesztő, savasságot szabályozó anyag: citromsav, cukorrépa rost, antioxidáns: rozmaringkivonat. A termék nyomokban szezámmagot és szóját tartalmazhat!