Leírás és Paraméterek
Gyömbér krémmézünk alapja napraforgó méz, amelyhez az erőteljesebb ízvilágú gyömbért kevertünk. Ez a párosítás tökéletes azoknak, akik imádják a gyömbért, de az erejét kevésbé bírják. Az eredmény krémes állagú, sárgás mézkészítmény, amely természetes házi gyógymód megfázásos tünetek ellen.
Összetétele: napraforgó méz, és gyömbér. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert és mesterséget színezéket.
Ajánljuk: cukros lekvárok helyett kenheted kenyérre, palacsintára, gofrihoz, de kiváló édesítőszer lehet teába, kávéba egyaránt. Indiai ételekhez is kiváló pácként.
Tárolás: napfénytől védett helyen, száraz, hűvös helyen! Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minőségének megőrzése érdekében! A termék tetején képződő mézhab a krémesítés folyamán jön létre a termék minőségét nem befolyásolja! Fogyasztás előtt ajánlott felkeverni! Felbontás után egy hónapon belül fogyaszd el!
Elérhető kiszerelések: 250 g
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.
Leírás
Gyömbér krémmézünk alapja napraforgó méz, amelyhez az erőteljesebb ízvilágú gyömbért kevertünk. Ez a párosítás tökéletes azoknak, akik imádják a gyömbért, de az erejét kevésbé bírják. Az eredmény krémes állagú, sárgás mézkészítmény, amely természetes házi gyógymód megfázásos tünetek ellen.
Összetétele: napraforgó méz, és gyömbér. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, tartósítószert és mesterséget színezéket.
Ajánljuk: cukros lekvárok helyett kenheted kenyérre, palacsintára, gofrihoz, de kiváló édesítőszer lehet teába, kávéba egyaránt. Indiai ételekhez is kiváló pácként.
Tárolás: napfénytől védett helyen, száraz, hűvös helyen! Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minőségének megőrzése érdekében! A termék tetején képződő mézhab a krémesítés folyamán jön létre a termék minőségét nem befolyásolja! Fogyasztás előtt ajánlott felkeverni! Felbontás után egy hónapon belül fogyaszd el!
Elérhető kiszerelések: 250 g
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.