Leírás
Az édeskés ánizs már önmagában gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Gyógynövényekből és réti virágokból készült szintén édes karakterű vegyes virágmézünkkel együtt pedig igazi vitaminbombát alkot! Ez a mézkészítmény segíthet javítani az étvágyat is. Színe sötét sárgás árnyalatú, íze karakteres, amelyben az ánizs fűszeres, édesköményre hajazó jegyei keverednek a virágos-fás ízvilággal.
Összetétele: virágméz és ánizs. Nem tartalmaz hozzáadatott cukrokat, tartósítószert és mesterséges színezéket.
Ajánljuk: mindennapi fogyasztásra alkalmas, az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, teheted bármilyen forró italba, teába, kávéba, vagy használd kedvenc süteményeidhez, reggeli palacsintádhoz, gofridhoz, de akár főzéshez is kiváló.
Tárolás: napfénytől védett helyen, hűvös helyen.
Elérhető kiszerelések: 250 g
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése érdekében! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely afruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.
Vélemények
Tájékoztatás
Leírás és Paraméterek
Az édeskés ánizs már önmagában gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Gyógynövényekből és réti virágokból készült szintén édes karakterű vegyes virágmézünkkel együtt pedig igazi vitaminbombát alkot! Ez a mézkészítmény segíthet javítani az étvágyat is. Színe sötét sárgás árnyalatú, íze karakteres, amelyben az ánizs fűszeres, édesköményre hajazó jegyei keverednek a virágos-fás ízvilággal.
Összetétele: virágméz és ánizs. Nem tartalmaz hozzáadatott cukrokat, tartósítószert és mesterséges színezéket.
Ajánljuk: mindennapi fogyasztásra alkalmas, az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, teheted bármilyen forró italba, teába, kávéba, vagy használd kedvenc süteményeidhez, reggeli palacsintádhoz, gofridhoz, de akár főzéshez is kiváló.
Tárolás: napfénytől védett helyen, hűvös helyen.
Elérhető kiszerelések: 250 g
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése érdekében! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely afruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.