Leírás és Paraméterek
Virágmézeinket kizárólag minőségi, válogatott vegyes gyógynövények és virágok alkotják. Színe igen változó a világos sárgától egészen a sötétbarna színig. Illata és íze úgyszintén függ a gyűjtőterülettől, általában zamatos, intenzív illatú gazdag ízű méz.
Ajánljuk: mindennapi fogyasztásra ajánlott, univerzális mézfajta. Az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, teheted bármilyen forró italba, teába, kávéba, vagy használd kedvenc süteményeidhez, reggeli palacsintádhoz, gofridhoz, vagy akár főzéshez is.
Tárolás: napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzés céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.
Leírás
Virágmézeinket kizárólag minőségi, válogatott vegyes gyógynövények és virágok alkotják. Színe igen változó a világos sárgától egészen a sötétbarna színig. Illata és íze úgyszintén függ a gyűjtőterülettől, általában zamatos, intenzív illatú gazdag ízű méz.
Ajánljuk: mindennapi fogyasztásra ajánlott, univerzális mézfajta. Az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, teheted bármilyen forró italba, teába, kávéba, vagy használd kedvenc süteményeidhez, reggeli palacsintádhoz, gofridhoz, vagy akár főzéshez is.
Tárolás: napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzés céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázható.