Leírás és Paraméterek
A fahéj jótékony hatása a repcemézzel tökéletesen érvényesül, segíti az emésztést és enyhén lúgos kémhatása kedvezően hat a gyomorsav túltengésre, refluxra.
Az immunrendszer erősítésére fogyasztását akár napi rendszerességgel, kúraszerűen is ajánljuk. Izgalmas süteményekhez, tortákhoz, müzlibe, de akár teába és kávéba is jól illik!
Összetevők:
Repceméz (99%), fahéj (1%). Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolandó, felbontás után egy hónapon belül elfogyasztandó. A méz nyers élelmiszernek minősül, ezért fogyasztása 12 hónapos kor alatt nem ajánlott!
Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45 C-os) italba tegyünk minősége megőrzésének érdekében.
A különleges krémesítési eljárás miatt a repceméz kellemes, jól kenhető állagú, az üvegben található buborékok természetes folyamat útján jöttek létre.
Átlagos tápérték / 100 g
1272 kJ / 304 kcal, zsírok: 0 g (ebből telített: 0 g), szénhidrátok: 82,2 g (ebből cukrok: 82,2 g), rostok: 0,2 g, fehérje: 0,3 g, só: 0 g.
Származási hely: Magyarország
Leírás
A fahéj jótékony hatása a repcemézzel tökéletesen érvényesül, segíti az emésztést és enyhén lúgos kémhatása kedvezően hat a gyomorsav túltengésre, refluxra.
Az immunrendszer erősítésére fogyasztását akár napi rendszerességgel, kúraszerűen is ajánljuk. Izgalmas süteményekhez, tortákhoz, müzlibe, de akár teába és kávéba is jól illik!
Összetevők:
Repceméz (99%), fahéj (1%). Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten tárolandó, felbontás után egy hónapon belül elfogyasztandó. A méz nyers élelmiszernek minősül, ezért fogyasztása 12 hónapos kor alatt nem ajánlott!
Mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű (max. 45 C-os) italba tegyünk minősége megőrzésének érdekében.
A különleges krémesítési eljárás miatt a repceméz kellemes, jól kenhető állagú, az üvegben található buborékok természetes folyamat útján jöttek létre.
Átlagos tápérték / 100 g
1272 kJ / 304 kcal, zsírok: 0 g (ebből telített: 0 g), szénhidrátok: 82,2 g (ebből cukrok: 82,2 g), rostok: 0,2 g, fehérje: 0,3 g, só: 0 g.
Származási hely: Magyarország