Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fűszerész egész rózsabors, 10 g

445 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999560722437
A gyártó összes terméke: Fûszerész
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 9

Leírás

Brazil bors, rózsabogyó néven is ismert fűszer a rózsabors, amely nem valódi bors. Brazília, Argentína, Paraguay környékén őshonos. A rózsabors az úgynevezett borsfa termése. Az érett bogyókat megszárítják és sólében áztatják, körülbelül 4 mm nagyságú, egy magvas csonthéjú termések. Édes és aromás íze emlékeztet a borókabogyóéra, hiányzik belőle az a csípős íz, amiről a bors esetében a piperin gondoskodik. Teljes aromája a magok széttörésekor bontakozik ki. A termések körülbelül 3-5% illóolajat tartalmaznak. Az édes íz a jelentős mennyiségben tartalmazott cukorra vezethető vissza. Szárítva feldobja a borskeverékeket, ezeket mozaikborsnak vagy színes borsnak is hívjuk. Frissen, mozsárban törve vagy őrölve adjuk az ételhez, hogy illóolaj tartalma megmaradhasson. Ajánljuk kacsa és libamáj fűszerezésére.



Származási hely Brazília
 

Paraméterek

g 10
db 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Brazil bors, rózsabogyó néven is ismert fűszer a rózsabors, amely nem valódi bors. Brazília, Argentína, Paraguay környékén őshonos. A rózsabors az úgynevezett borsfa termése. Az érett bogyókat megszárítják és sólében áztatják, körülbelül 4 mm nagyságú, egy magvas csonthéjú termések. Édes és aromás íze emlékeztet a borókabogyóéra, hiányzik belőle az a csípős íz, amiről a bors esetében a piperin gondoskodik. Teljes aromája a magok széttörésekor bontakozik ki. A termések körülbelül 3-5% illóolajat tartalmaznak. Az édes íz a jelentős mennyiségben tartalmazott cukorra vezethető vissza. Szárítva feldobja a borskeverékeket, ezeket mozaikborsnak vagy színes borsnak is hívjuk. Frissen, mozsárban törve vagy őrölve adjuk az ételhez, hogy illóolaj tartalma megmaradhasson. Ajánljuk kacsa és libamáj fűszerezésére.



Származási hely Brazília
 

g 10
db 1