Leírás és Paraméterek
100% vegán, bio borsófehérje por, hozzáadott cukor nélkül, a növényi étrend követőinek.
Ha napi fehérje szükségleted húsmentesen szeretnéd kiegészíteni válaszd a tiszta összetételű, könnyen fogyasztható borsófehérje port. Ajánljuk sportoláshoz is, ha izmaidat szintetikus szerek nélkül fejlesztenéd.
A borsófehérje egy olyan könnyen emészthető, GMO mentes, természetes növényi fehérje, ami segít biztosítani a vegán étrendet követők számára a fehérje-utánpótlást. A kiemelkedően magas fehérjetartalmú borsófehérje por nem tartalmaz állati eredetű összetevőket ezért sportolók, valamint vegetáriánus és vegán étrendet követők számára is ideális választás. Rendszeres fogyasztásával elősegíthető az izomnövekedés, a fogyás, továbbá hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához is.
A fehérje az egyik legfontosabb makro-tápanyag, mely létfontosságú a szervezet megfelelő működéséhez. Sokféle formában fogyasztunk fehérjét, de vajon egészségesek a leggyakrabban választott fehérjeforrások?
A hús és a tojás a fehérje mellett nagy mennyiségben tartalmaz telített zsírokat, felesleges kalóriákat és koleszterint, a búza puffadást és más emésztőrendszeri problémákat okozhat, a szója az egyik legnépszerűbb vegán fehérjeforrás – pedig allergén, ráadásul ösztrogént utánzó vegyületeket tartalmaz, emiatt nagy mennyiségben fogyasztva felboríthatja a hormonháztartást. Itt kerül képbe a borsófehérje.
A borsófehérje kiváló minőségű fehérjeforrás és a növényi alapú táplálkozás egyik alappillére. Az emberi szervezet villámgyorsan hasznosítja ezt a könnyen emészthető, sárgaborsóból készülő növényi fehérjét.
Az emberi szervezetnek szüksége van fehérjére a hormonháztartás egyensúlyban tartásához, a fogyáshoz, a méregtelenítéshez, az emésztéshez és az egészséges immunrendszer fenntartásához.
80%-os fehérjetartalma mellett a borsófehérje esszenciális aminosavakban is gazdag, sőt, mind a kilenc esszenciális aminosavat – valin, fenilalanin, treonin, metionin, triptofán, izoleucin, lizin, hisztidin és leucin – tartalmazza, könnyen emészthető formában.
A könnyen emészthetőség furcsán hangozhat egy hüvelyes növény kapcsán, hiszen a hüvelyesekről köztudott, hogy magas rost-, és keményítő-tartalmuk miatt nehezen emészthetőek. A porrá őrlés során viszont a borsó elveszíti rost és keményítőtartalma jelentős részét.
A gyártási eljárás eredményeként egy gyors felszívódású, kiváló minőségű fehérjeforrást kapunk. A szójával, búzával, tejjel és sajttal ellentétben a borsófehérje allergén mentes étrendbe is beilleszthető. Ez a különleges, vasban gazdag növényi eredetű fehérjeforrás a fogyni vágyóknak is segíthet, mert képes szabályozni az étvágyat, csökkenti az édesség utáni vágyat, fokozza a telítettségérzést, és elősegíti a testsúly csökkenést.
Felhasználási javaslat: napi 20-30 g fehérje port keverj össze 300-400 ml növényi tejjel és vízzel. Tegyél hozzá 1-2 érett banánt, majd ízesítsd és édesítsd, ahogy szereted. Végül turmixold össze a hozzávalókat.
Összetevők:
100% bio borsófehérje por
Cukor-, szója-, glutén- és laktózmentes összetevőkből készült
Nem tartalmaz adalékanyagot, aromát, egyéb mesterséges anyagot
Tiszta, egyszerű formulák komplex problémákra - magas hatóanyag tartalommal
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energiatartalom: 1643 kJ/ 390 kcal
fehérje: 80 g
szénhidrát: 0,9 g
ebből cukrok: 0,4 g
zsír: 9,5 g
ebből telített zsírsavak: 1,9 g
só: 2,4 g
Leírás
100% vegán, bio borsófehérje por, hozzáadott cukor nélkül, a növényi étrend követőinek.
Ha napi fehérje szükségleted húsmentesen szeretnéd kiegészíteni válaszd a tiszta összetételű, könnyen fogyasztható borsófehérje port. Ajánljuk sportoláshoz is, ha izmaidat szintetikus szerek nélkül fejlesztenéd.
A borsófehérje egy olyan könnyen emészthető, GMO mentes, természetes növényi fehérje, ami segít biztosítani a vegán étrendet követők számára a fehérje-utánpótlást. A kiemelkedően magas fehérjetartalmú borsófehérje por nem tartalmaz állati eredetű összetevőket ezért sportolók, valamint vegetáriánus és vegán étrendet követők számára is ideális választás. Rendszeres fogyasztásával elősegíthető az izomnövekedés, a fogyás, továbbá hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához is.
A fehérje az egyik legfontosabb makro-tápanyag, mely létfontosságú a szervezet megfelelő működéséhez. Sokféle formában fogyasztunk fehérjét, de vajon egészségesek a leggyakrabban választott fehérjeforrások?
A hús és a tojás a fehérje mellett nagy mennyiségben tartalmaz telített zsírokat, felesleges kalóriákat és koleszterint, a búza puffadást és más emésztőrendszeri problémákat okozhat, a szója az egyik legnépszerűbb vegán fehérjeforrás – pedig allergén, ráadásul ösztrogént utánzó vegyületeket tartalmaz, emiatt nagy mennyiségben fogyasztva felboríthatja a hormonháztartást. Itt kerül képbe a borsófehérje.
A borsófehérje kiváló minőségű fehérjeforrás és a növényi alapú táplálkozás egyik alappillére. Az emberi szervezet villámgyorsan hasznosítja ezt a könnyen emészthető, sárgaborsóból készülő növényi fehérjét.
Az emberi szervezetnek szüksége van fehérjére a hormonháztartás egyensúlyban tartásához, a fogyáshoz, a méregtelenítéshez, az emésztéshez és az egészséges immunrendszer fenntartásához.
80%-os fehérjetartalma mellett a borsófehérje esszenciális aminosavakban is gazdag, sőt, mind a kilenc esszenciális aminosavat – valin, fenilalanin, treonin, metionin, triptofán, izoleucin, lizin, hisztidin és leucin – tartalmazza, könnyen emészthető formában.
A könnyen emészthetőség furcsán hangozhat egy hüvelyes növény kapcsán, hiszen a hüvelyesekről köztudott, hogy magas rost-, és keményítő-tartalmuk miatt nehezen emészthetőek. A porrá őrlés során viszont a borsó elveszíti rost és keményítőtartalma jelentős részét.
A gyártási eljárás eredményeként egy gyors felszívódású, kiváló minőségű fehérjeforrást kapunk. A szójával, búzával, tejjel és sajttal ellentétben a borsófehérje allergén mentes étrendbe is beilleszthető. Ez a különleges, vasban gazdag növényi eredetű fehérjeforrás a fogyni vágyóknak is segíthet, mert képes szabályozni az étvágyat, csökkenti az édesség utáni vágyat, fokozza a telítettségérzést, és elősegíti a testsúly csökkenést.
Felhasználási javaslat: napi 20-30 g fehérje port keverj össze 300-400 ml növényi tejjel és vízzel. Tegyél hozzá 1-2 érett banánt, majd ízesítsd és édesítsd, ahogy szereted. Végül turmixold össze a hozzávalókat.
Összetevők:
100% bio borsófehérje por
Cukor-, szója-, glutén- és laktózmentes összetevőkből készült
Nem tartalmaz adalékanyagot, aromát, egyéb mesterséges anyagot
Tiszta, egyszerű formulák komplex problémákra - magas hatóanyag tartalommal
Átlagos tápérték 100 g termékben:
energiatartalom: 1643 kJ/ 390 kcal
fehérje: 80 g
szénhidrát: 0,9 g
ebből cukrok: 0,4 g
zsír: 9,5 g
ebből telített zsírsavak: 1,9 g
só: 2,4 g
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.