Leírás és Paraméterek
A Chunsi soba hajdinatészta tipikus japán tészta búza-és hajdinalisztből. A hajdina növénynek magas a fehérje- és rosttartalma, emellett ásványi anyagokban igen gazdag. Bár a soba tészta elsősorban búzalisztből készül, egyedi ízét a 15% hajdinalisztnek köszönheti, amelyet az alaphoz adnak. A Chunsi márkájú Soba hajdina tészta 300 g-os kiszerelésben kapható, amely nagyban merít ihletet a japán stílusú soba tésztából. Ezeket a rágós tésztákat számos belső eljárással készítik, amelyek biztosítják a kiváló minőséget és a jó ízt.
A japán soba tészta hajdinával készül ezért nagyon jól illik az egészségtudatos étkezésekbe. A soba tészták tökéletesek levesek, pörköltek, pácolt húsok, saláták elkészítéséhez és hideg köretként mártásokhoz. A tészta hossza a hosszú életet szimbolizálja. Hagyományosan húslevesben szolgálják fel dashivel és mirinnel.
Elkészítése: főzze a tésztát forrásban lévő vízben 4-5 percig, majd öblítse le. Ezután bármelyik kedvenc levesünkben, húsunkhoz zöldséges köretünkhöz fogyasztható.
Összetevők: 84% búzaliszt, 15% hajdinaliszt, só.
Allergének: búza, glutén
Átlagos tápérték 100 g/ml termékben:
Energia: 1489 kJ / 356 kcal
Zsír: 1,6 g
ebből telített: 0,5 g
Szénhidrát: 66 g
-ebből cukor: 1,4 g
Fehérje: 16,8 g
Só: 1 g
Leírás
A Chunsi soba hajdinatészta tipikus japán tészta búza-és hajdinalisztből. A hajdina növénynek magas a fehérje- és rosttartalma, emellett ásványi anyagokban igen gazdag. Bár a soba tészta elsősorban búzalisztből készül, egyedi ízét a 15% hajdinalisztnek köszönheti, amelyet az alaphoz adnak. A Chunsi márkájú Soba hajdina tészta 300 g-os kiszerelésben kapható, amely nagyban merít ihletet a japán stílusú soba tésztából. Ezeket a rágós tésztákat számos belső eljárással készítik, amelyek biztosítják a kiváló minőséget és a jó ízt.
A japán soba tészta hajdinával készül ezért nagyon jól illik az egészségtudatos étkezésekbe. A soba tészták tökéletesek levesek, pörköltek, pácolt húsok, saláták elkészítéséhez és hideg köretként mártásokhoz. A tészta hossza a hosszú életet szimbolizálja. Hagyományosan húslevesben szolgálják fel dashivel és mirinnel.
Elkészítése: főzze a tésztát forrásban lévő vízben 4-5 percig, majd öblítse le. Ezután bármelyik kedvenc levesünkben, húsunkhoz zöldséges köretünkhöz fogyasztható.
Összetevők: 84% búzaliszt, 15% hajdinaliszt, só.
Allergének: búza, glutén
Átlagos tápérték 100 g/ml termékben:
Energia: 1489 kJ / 356 kcal
Zsír: 1,6 g
ebből telített: 0,5 g
Szénhidrát: 66 g
-ebből cukor: 1,4 g
Fehérje: 16,8 g
Só: 1 g