Leírás és Paraméterek
Hagyományos olasz forma. Paradicsomos bolognai vagy tejszínes carbonara szósszal, húsos vagy zöldséges feltétekkel rakott tésztának ajánljuk.
A tésztát forrásban lévő sós vízbe tesszük és az ajánlott ideig főzzük. Időnként megkeverjük, végül leszűrjük. Főzési idő: 8 perc. Al dente.
Felhasználása, jellemzői: Érdekessége, hogy forró víz hatására kitekeredik, de hullámos marad. Szósz ágyon és egy kis szósszal vagy oliva olajjal nyakon öntve, sütőben elkészítve a formáját nagy mértékben megőrzi.
Összetevők: durumliszt, víz
Energia 1484 kj
Fehérje 11,5 g
Szénhidrát 72,6 g
Zsír 1,5 g
Ebből telített 0,3 g
Rost 3,00 g
Só 0,005 g
Leírás
Hagyományos olasz forma. Paradicsomos bolognai vagy tejszínes carbonara szósszal, húsos vagy zöldséges feltétekkel rakott tésztának ajánljuk.
A tésztát forrásban lévő sós vízbe tesszük és az ajánlott ideig főzzük. Időnként megkeverjük, végül leszűrjük. Főzési idő: 8 perc. Al dente.
Felhasználása, jellemzői: Érdekessége, hogy forró víz hatására kitekeredik, de hullámos marad. Szósz ágyon és egy kis szósszal vagy oliva olajjal nyakon öntve, sütőben elkészítve a formáját nagy mértékben megőrzi.
Összetevők: durumliszt, víz
Energia 1484 kj
Fehérje 11,5 g
Szénhidrát 72,6 g
Zsír 1,5 g
Ebből telített 0,3 g
Rost 3,00 g
Só 0,005 g