Leírás
A BAVICCHI MÁRKÁRÓL - ORGANIKUS EVOLÚCIÓ
A cég 1896-ban alapult, s még ma is családi vállalkozásként működik. Francesco és Dario Bavicchi, a cég elnöke, illetve ügyvezető igazgatója a vállalkozók harmadik és negyedik generációját képviselik, munkájuk során nap mint nap folytatják izgalmas utazásukat a természet bűvöletében.
A Bavicchi márkanév több, mint 120 év elteltével is a kiváló, bio minőségű magok széles skálájáról ismeretes, amit innovatív céghozzáállás jellemez. Mivel folyamatosan javítják termékeik minőségét, tartalom és csomagolás tekintetében egyaránt, azt a szakma és a piac is nagyra értékeli. Organikus csíráztatni való magjaik GEO márkanévvel a bio magok teljes választékát nyújtják a tudatosan, egészségesen táplálkozók számára. GEO termékeiket több mint 40 országban árusítják, ahol a GEO vezető márkanév.
Az aztékzsályamagként is ismert chia mag élelmi rostokban és növényi fehérjékben, antioxidánsokban, valamint omega-3 zsírsavakban gazdag reform alapanyag. Az immunerősítő hatással rendelkező magféle elősegíti az egészséges bélműködést, a csontok és a fogak egészségnek megőrzését, valamint jótékony hatással van a szívre is. A chia mag nem tartalmaz glutént, így gluténérzékenyek is fogyaszthatják, helyet kaphat továbbá a vegetáriánus, a vegán és a paleolit étrendben is.
Miért érdemes csíráztatni? A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.
Ez a tápanyagtartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán víz, levegő és megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.
Felhasználási Javaslat:
- Áztatási idő: 5- 15 perc
- Öblítés: mivel nyálkásodásra hajlamos, permetezni ajánlott naponta 2-3 alkalommal
- Csíráztatási idő: 6-8 nap
- Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1hétig.
Vélemények
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.
Leírás és Paraméterek
A BAVICCHI MÁRKÁRÓL - ORGANIKUS EVOLÚCIÓ
A cég 1896-ban alapult, s még ma is családi vállalkozásként működik. Francesco és Dario Bavicchi, a cég elnöke, illetve ügyvezető igazgatója a vállalkozók harmadik és negyedik generációját képviselik, munkájuk során nap mint nap folytatják izgalmas utazásukat a természet bűvöletében.
A Bavicchi márkanév több, mint 120 év elteltével is a kiváló, bio minőségű magok széles skálájáról ismeretes, amit innovatív céghozzáállás jellemez. Mivel folyamatosan javítják termékeik minőségét, tartalom és csomagolás tekintetében egyaránt, azt a szakma és a piac is nagyra értékeli. Organikus csíráztatni való magjaik GEO márkanévvel a bio magok teljes választékát nyújtják a tudatosan, egészségesen táplálkozók számára. GEO termékeiket több mint 40 országban árusítják, ahol a GEO vezető márkanév.
Az aztékzsályamagként is ismert chia mag élelmi rostokban és növényi fehérjékben, antioxidánsokban, valamint omega-3 zsírsavakban gazdag reform alapanyag. Az immunerősítő hatással rendelkező magféle elősegíti az egészséges bélműködést, a csontok és a fogak egészségnek megőrzését, valamint jótékony hatással van a szívre is. A chia mag nem tartalmaz glutént, így gluténérzékenyek is fogyaszthatják, helyet kaphat továbbá a vegetáriánus, a vegán és a paleolit étrendben is.
Miért érdemes csíráztatni? A frissen előbújó csírák egyedülálló „élő” élelmiszerek, kedvező élettani hatásaikat, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. A csíráztatás reneszánszát éli, ami a kedvező élettani hatásoknak, mint lúgosítás, salaktalanítás és antiszeptikus hatás, valamint az egyedülálló tápanyagtartalomnak köszönhető. A nedvesség és hő hatására előbújó, magas rosttartalmú csírákban koncentráltan és könnyen emészthető formában találhatók meg a vitalizáló és védő elemek.
Ez a tápanyagtartalom a csíráztatás első napjaiban a legmagasabb. Csupán víz, levegő és megfelelő hőmérséklet szükséges a csírázási folyamat elkezdéséhez.
Felhasználási Javaslat:
- Áztatási idő: 5- 15 perc
- Öblítés: mivel nyálkásodásra hajlamos, permetezni ajánlott naponta 2-3 alkalommal
- Csíráztatási idő: 6-8 nap
- Fogyasztható közvetlenül vagy hűtőben tartható 1hétig.