Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rapunzel bioSnacky Enyhén aromás csíramagkeverék BIO 40g

590 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4006040291640
A gyártó összes terméke: Rapunzel
Raktárkészlet: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 12

Leírás

Az enyhe, aromás csíra keverék finom, diós ízű. A csírakeverék salátákhoz, turmixokhoz ideális feltét vagy mártogatós. A csírák fogyasztása a legegyszerűbb módszer fontos vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hozzáadásához, másodlagos  fitokemikáliák és rostok az étrendben – egész évben!

Összetevők: magvak lencséből (Lens culinaris), mungóbab (Vigna radiata) és azuki bab (Vigna angularis). 100% minősített bio

Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál.
Áztatási idő: 12 óra. Öblítés: naponta 2x.
Csíráztatási idő: 3-5 nap. Ideális hőmérséklet: 18-22°C.
Nyomokban glutént és mustármagot tartalmazhat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Az enyhe, aromás csíra keverék finom, diós ízű. A csírakeverék salátákhoz, turmixokhoz ideális feltét vagy mártogatós. A csírák fogyasztása a legegyszerűbb módszer fontos vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hozzáadásához, másodlagos  fitokemikáliák és rostok az étrendben – egész évben!

Összetevők: magvak lencséből (Lens culinaris), mungóbab (Vigna radiata) és azuki bab (Vigna angularis). 100% minősített bio

Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál.
Áztatási idő: 12 óra. Öblítés: naponta 2x.
Csíráztatási idő: 3-5 nap. Ideális hőmérséklet: 18-22°C.
Nyomokban glutént és mustármagot tartalmazhat.