Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rapunzel bioSnacky Hajdina csíramag BIO 40g

590 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 4006040291688
A gyártó összes terméke: Rapunzel
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 12

Kapcsolódó termékek

Leírás

A hajdina csíra édes ízű, diós jegyekkel. Ideális feltét salátákhoz, turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hozzáadásának legegyszerűbb módja, másodlagos fitokemikáliák és rostok az étrendben – egész évben!

Összetevők: 100% hajdina (Fagopyrum esculentum), 100% minősített bio

Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál. Áztatási idő: 0,5-4 óra. Öblítés: naponta 3-4x.
Csíráztatási idő: 1-2 nap. Ideális hőmérséklet: 18-22°C.
Nyomokban glutént és mustármagot tartalmazhat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A hajdina csíra édes ízű, diós jegyekkel. Ideális feltét salátákhoz, turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hozzáadásának legegyszerűbb módja, másodlagos fitokemikáliák és rostok az étrendben – egész évben!

Összetevők: 100% hajdina (Fagopyrum esculentum), 100% minősített bio

Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál. Áztatási idő: 0,5-4 óra. Öblítés: naponta 3-4x.
Csíráztatási idő: 1-2 nap. Ideális hőmérséklet: 18-22°C.
Nyomokban glutént és mustármagot tartalmazhat.