Leírás és Paraméterek
A kelkáposzta csíra íze enyhén fűszeres. Ideális salátákhoz ideális , turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legegyszerűbb módszer fontos vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hozzáadása, másodlagos fitokemikáliákat és rostokat az étrendedbe – egész évben!
Összetevők: 100% kelkáposzta (Brassica oleracea acephala sabellica), 100% minősített bio
Tápérték 100 g termékre:
Energia 126kJ/30 kcal; zsír 0g, ebből telített zsírsav 0g; szénhidrát 3g, ebből cukor 2,4g; rost 3g; fehérje 3g; só 0,1g.
Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál. Áztatási idő: 6-12 óra. Öblítés: naponta 2x.
Csíráztatási idő: 3-6 nap. Ideális hőmérséklet: 18-22°C.
Nyomokban glutént és mustármagot tartalmazhat.
Leírás
A kelkáposzta csíra íze enyhén fűszeres. Ideális salátákhoz ideális , turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legegyszerűbb módszer fontos vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hozzáadása, másodlagos fitokemikáliákat és rostokat az étrendedbe – egész évben!
Összetevők: 100% kelkáposzta (Brassica oleracea acephala sabellica), 100% minősített bio
Tápérték 100 g termékre:
Energia 126kJ/30 kcal; zsír 0g, ebből telített zsírsav 0g; szénhidrát 3g, ebből cukor 2,4g; rost 3g; fehérje 3g; só 0,1g.
Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál. Áztatási idő: 6-12 óra. Öblítés: naponta 2x.
Csíráztatási idő: 3-6 nap. Ideális hőmérséklet: 18-22°C.
Nyomokban glutént és mustármagot tartalmazhat.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.