Leírás
A pörkölésnek köszönhetően a kenyér és péksütemény ízét különlegessé teszi. Fogyasztható továbbá zabkásához, reggelizőpehelyhez, müzlihez keverve, joghurttal vagy bőséges folyadékkal. Élelmi rostban gazdag, fehérjeforrás, természetes Omega-3 zsírsav forrás (ALA).
Pelyhesítéssel a magot tulajdonképpen szakszerűen feltárva, az emésztőnedvek számára könnyedén hozzáférhetővé tették. A mag gyógyászati célú alkalmazása sokkal inkább ezúton, tehát a mag finom, (pl. lisztes állagú) lapításával, illetve őrlésével válik lehetővé.
Ha csupán összetörik, vagy ledarálják a lenmagot, úgy a finom feltárás értékei kevésbé érvényesülnek és a mag inkább (az erőteljes oxidáció miatt) megkeseredik. Szerte a világon a pehelyszerű állag az igazán tartós és egészséges lenmagtermék.
Vélemények
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.
Leírás és Paraméterek
A pörkölésnek köszönhetően a kenyér és péksütemény ízét különlegessé teszi. Fogyasztható továbbá zabkásához, reggelizőpehelyhez, müzlihez keverve, joghurttal vagy bőséges folyadékkal. Élelmi rostban gazdag, fehérjeforrás, természetes Omega-3 zsírsav forrás (ALA).
Pelyhesítéssel a magot tulajdonképpen szakszerűen feltárva, az emésztőnedvek számára könnyedén hozzáférhetővé tették. A mag gyógyászati célú alkalmazása sokkal inkább ezúton, tehát a mag finom, (pl. lisztes állagú) lapításával, illetve őrlésével válik lehetővé.
Ha csupán összetörik, vagy ledarálják a lenmagot, úgy a finom feltárás értékei kevésbé érvényesülnek és a mag inkább (az erőteljes oxidáció miatt) megkeseredik. Szerte a világon a pehelyszerű állag az igazán tartós és egészséges lenmagtermék.