Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Klorofill lenmagpehely 250 g

555 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999881430455
A gyártó összes terméke: Klorofill
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 12

Leírás

Pelyhesített lenmag. Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat

Pelyhesítéssel a magot tulajdonképpen szakszerűen feltárva, az emésztőnedvek számára könnyedén hozzáférhetővé tették. A mag gyógyászati célú alkalmazása sokkal inkább ezúton, tehát a mag finom, (pl. lisztes állagú) lapításával, illetve őrlésével válik lehetővé.
Ha csupán összetörik, vagy ledarálják a lenmagot, úgy a finom feltárás értékei kevésbé érvényesülnek és a mag inkább (az erőteljes oxidáció miatt) megkeseredik. Szerte a világon a pehelyszerű állag az igazán tartós és egészséges lenmagtermék.

Nyomokban glutént, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat!E termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető.

Mivel az alacsony füstölgési ponttal (105 °C) rendelkező lenmagolaj nagy része már nincs jelen az így készült lisztben, ezért sütésre is biztonsággal használható a normális lenmag őrleménnyel szemben és beltartalmi értéke is közel a duplája.

A lenmag jótékony hatásai:

  • Erősíti az immunrendszert: A lenmag hasznos lehet az autoimmun és a gyulladásos megbetegedések, mint például a rheumatoid arthritis, pikkelysömör és lupus kezelésében.
  • A testsúly karbantartása: Beiktatása a napi étrendbe segíthet a testsúly megtartásában, ugyanis a gyomorban ötszörös méretűre dagad. Nemcsak a fogyásban lehet segítség, de a vércukorszintet is stabilizálja.
  • A hormonszint egyensúlyban tartása: Normalizálja a menstruációs ciklust, segít a menopauza kezelésében, csökkenti a csontritkulás, a rákos megbetegedések és a szívbetegségek kialakulását.
  • Véd a csontvesztés ellen: A naponta fogyasztott lenmag védi és erősíti a csontokat, csökkenti a csontritkulás kialakulásának veszélyét.
  • Rákellenes hatás: Kiterjedt vizsgálatok azt mutatják, hogy a lenmag fontos szerepet játszhat a mellrák és vastagbélrák kezelésében és megelőzésében.
  • Csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedéseket: Csökkenti a vérnyomást, gátolja az érelmeszesedést, javítja a véredények rugalmasságát.

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Pelyhesített lenmag. Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat

Pelyhesítéssel a magot tulajdonképpen szakszerűen feltárva, az emésztőnedvek számára könnyedén hozzáférhetővé tették. A mag gyógyászati célú alkalmazása sokkal inkább ezúton, tehát a mag finom, (pl. lisztes állagú) lapításával, illetve őrlésével válik lehetővé.
Ha csupán összetörik, vagy ledarálják a lenmagot, úgy a finom feltárás értékei kevésbé érvényesülnek és a mag inkább (az erőteljes oxidáció miatt) megkeseredik. Szerte a világon a pehelyszerű állag az igazán tartós és egészséges lenmagtermék.

Nyomokban glutént, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat!E termék elsősorban a paleolit táplálkozás megkönnyítésére jött létre, de más allergéneket kerülő és alacsony szénhidráttartalmú diétába is remekül beilleszthető.

Mivel az alacsony füstölgési ponttal (105 °C) rendelkező lenmagolaj nagy része már nincs jelen az így készült lisztben, ezért sütésre is biztonsággal használható a normális lenmag őrleménnyel szemben és beltartalmi értéke is közel a duplája.

A lenmag jótékony hatásai:

  • Erősíti az immunrendszert: A lenmag hasznos lehet az autoimmun és a gyulladásos megbetegedések, mint például a rheumatoid arthritis, pikkelysömör és lupus kezelésében.
  • A testsúly karbantartása: Beiktatása a napi étrendbe segíthet a testsúly megtartásában, ugyanis a gyomorban ötszörös méretűre dagad. Nemcsak a fogyásban lehet segítség, de a vércukorszintet is stabilizálja.
  • A hormonszint egyensúlyban tartása: Normalizálja a menstruációs ciklust, segít a menopauza kezelésében, csökkenti a csontritkulás, a rákos megbetegedések és a szívbetegségek kialakulását.
  • Véd a csontvesztés ellen: A naponta fogyasztott lenmag védi és erősíti a csontokat, csökkenti a csontritkulás kialakulásának veszélyét.
  • Rákellenes hatás: Kiterjedt vizsgálatok azt mutatják, hogy a lenmag fontos szerepet játszhat a mellrák és vastagbélrák kezelésében és megelőzésében.
  • Csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedéseket: Csökkenti a vérnyomást, gátolja az érelmeszesedést, javítja a véredények rugalmasságát.

Száraz, hűvös helyen tartandó.