Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ferencvárosi Étkezési búzakorpa, 250 g

500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5998403373874
A gyártó összes terméke: Ferencvárosi
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 11

Leírás

A gabonamagvak héja egy többrétegű komplex szerkezet. A malmi feldolgozás során a magot előtisztítás után, (kövek, tört és egyéb szemek kiválogatása) kismértékű csiszolást követően koptatják le a gyűjtőfogalommal korpának nevezett részt.

A korpa, a búzaszem esetében 7 réteget tartalmaz. A korpa tényleges értéke az életfontosságú B vitaminok (B1, B6, B15), nyomelemek és a rostanyag (cellulóz) tartalmában rejlik. A rosthiányos táplálkozás egyszerű megoldása a megfelelően adagolt búzakorpa, levesben, főzelékben, savanyított tejtermékekben, kenyér, vagy egyéb pékáru készítéséhez.

Élelmi rostokban gazdag étrend-kiegészítő készítmény. Nagy része nem emészthető, ún. ballaszt anyagokból áll, melyek jó hatással vannak az anyagcsere folyamatokra. 54% növényi rostot tartalmaz és kiváló magnéziumforrás. Semleges ízű. Gyümölcslevekben, tejben, joghurtban, levesben hamar felveszi a nedvességet.

Paraméterek

g 250
db 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

A gabonamagvak héja egy többrétegű komplex szerkezet. A malmi feldolgozás során a magot előtisztítás után, (kövek, tört és egyéb szemek kiválogatása) kismértékű csiszolást követően koptatják le a gyűjtőfogalommal korpának nevezett részt.

A korpa, a búzaszem esetében 7 réteget tartalmaz. A korpa tényleges értéke az életfontosságú B vitaminok (B1, B6, B15), nyomelemek és a rostanyag (cellulóz) tartalmában rejlik. A rosthiányos táplálkozás egyszerű megoldása a megfelelően adagolt búzakorpa, levesben, főzelékben, savanyított tejtermékekben, kenyér, vagy egyéb pékáru készítéséhez.

Élelmi rostokban gazdag étrend-kiegészítő készítmény. Nagy része nem emészthető, ún. ballaszt anyagokból áll, melyek jó hatással vannak az anyagcsere folyamatokra. 54% növényi rostot tartalmaz és kiváló magnéziumforrás. Semleges ízű. Gyümölcslevekben, tejben, joghurtban, levesben hamar felveszi a nedvességet.

g 250
db 1