Leírás
Az eritrit a cukoralkoholok osztályába tartozó vegyület, úgynevezett alkoholhibrid.
Bár „áthallásos”, valójában semmi köze az alkoholhoz vagy annak hatásaihoz. A cukoralkohol forrásanyagait kizárólag természetes élelmiszerek gyümölcsök (körte, dinnye, szőlő) és gombák alkotják. A belőlük kivont eritritol a molekula felépítése miatt képes stimulálni a nyelv édes ízt érző receptorait – ennek a „trükknek” köszönhető a büntetlenül édes élmény.
Az eritrit a cukoralkoholok osztályába tartozó vegyület, úgynevezett alkoholhibrid.
Sokféle cukoralkohol létezik (pl xylitol, szorbitol, maltitol), de az Eritrit eltér mindtől. Speciális kémiai felépítése miatt az eritritolt a szervezeted nem bontja le: úgy megy át a testen, hogy nincsenek káros metabolikus hatásai, nem okoz emésztési problémákat, és súlyproblémákat.
Paleo-, cukorbeteg- és diétás étrend része, Glikémiás indexe: 0
Összetevők: 100% eritritol
Felhasználási javaslat: A kristálycukorral azonos kinézetű és ízű, 0 kalóriás édesítő diétázóknak, cukorbetegeknek. Süteményekbe, desszertbe, kávéba. Édesítő ereje 60-80%-a kristálycukornak. 160 C-fokig stabil.
Kiszerelés: 1000g
Vélemények
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.
Leírás és Paraméterek
Az eritrit a cukoralkoholok osztályába tartozó vegyület, úgynevezett alkoholhibrid.
Bár „áthallásos”, valójában semmi köze az alkoholhoz vagy annak hatásaihoz. A cukoralkohol forrásanyagait kizárólag természetes élelmiszerek gyümölcsök (körte, dinnye, szőlő) és gombák alkotják. A belőlük kivont eritritol a molekula felépítése miatt képes stimulálni a nyelv édes ízt érző receptorait – ennek a „trükknek” köszönhető a büntetlenül édes élmény.
Az eritrit a cukoralkoholok osztályába tartozó vegyület, úgynevezett alkoholhibrid.
Sokféle cukoralkohol létezik (pl xylitol, szorbitol, maltitol), de az Eritrit eltér mindtől. Speciális kémiai felépítése miatt az eritritolt a szervezeted nem bontja le: úgy megy át a testen, hogy nincsenek káros metabolikus hatásai, nem okoz emésztési problémákat, és súlyproblémákat.
Paleo-, cukorbeteg- és diétás étrend része, Glikémiás indexe: 0
Összetevők: 100% eritritol
Felhasználási javaslat: A kristálycukorral azonos kinézetű és ízű, 0 kalóriás édesítő diétázóknak, cukorbetegeknek. Süteményekbe, desszertbe, kávéba. Édesítő ereje 60-80%-a kristálycukornak. 160 C-fokig stabil.
Kiszerelés: 1000g