Leírás és Paraméterek
Xilovit ZERO természetes édesítőszer, 500 g
- energiatartalom nulla
- glikémiás index nulla
- kockázat nulla
Fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, Candida diétán lévőknek is!
A Xilovit ZERO (100% eritritol) kiválóan alkalmas desszertek, sütemények édesítésére. Természetes savszabályzó, nem nyújt táptalajt a baktériumoknak és a gombáknak.
Kinézetre és ízre nagyon hasonlít a cukorra, de a cukorra jellemző mellékhatások nélkül. Íze hűs és édes, nincs utóíze. Édesítőereje a cukorhoz képest 60-80%-os.
Teljesen kalóriamentes (0 kcal/100g), így a legideálisabb édesítőszer diétázóknak és fogynivágyóknak.
Nincs hatással a vércukorszintre, glikémiás indexe 0.
A cukorral ellentétben jót tesz a fogaknak.
Erős gombaszaporodást gátló hatása révén Candida diétán lévők is fogyaszthatják.
Növeli az élelmiszerek eltarthatóságát.
Először Japánban kezdték el használni 1990-ben. Az USA-ban 1997 óta, az EU-ban pedig 2003 óta van forgalomban.
Japánban 1990 óta használják cukorhelyettesítőként, valamint cukorkákban, csokoládéban, joghurtban, töltelékekben, gyümölcszselékben, lekvárokban, különféle italokban.
A Xilovit ZERO ugyanannyi szénhidrátot tartalmaz, mint a hagyományos cukor, 98 g/100 g, viszont nem felszívódó formában tartalmazza ezt, emiatt energiamentes.
Leírás
Xilovit ZERO természetes édesítőszer, 500 g
- energiatartalom nulla
- glikémiás index nulla
- kockázat nulla
Fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, Candida diétán lévőknek is!
A Xilovit ZERO (100% eritritol) kiválóan alkalmas desszertek, sütemények édesítésére. Természetes savszabályzó, nem nyújt táptalajt a baktériumoknak és a gombáknak.
Kinézetre és ízre nagyon hasonlít a cukorra, de a cukorra jellemző mellékhatások nélkül. Íze hűs és édes, nincs utóíze. Édesítőereje a cukorhoz képest 60-80%-os.
Teljesen kalóriamentes (0 kcal/100g), így a legideálisabb édesítőszer diétázóknak és fogynivágyóknak.
Nincs hatással a vércukorszintre, glikémiás indexe 0.
A cukorral ellentétben jót tesz a fogaknak.
Erős gombaszaporodást gátló hatása révén Candida diétán lévők is fogyaszthatják.
Növeli az élelmiszerek eltarthatóságát.
Először Japánban kezdték el használni 1990-ben. Az USA-ban 1997 óta, az EU-ban pedig 2003 óta van forgalomban.
Japánban 1990 óta használják cukorhelyettesítőként, valamint cukorkákban, csokoládéban, joghurtban, töltelékekben, gyümölcszselékben, lekvárokban, különféle italokban.
A Xilovit ZERO ugyanannyi szénhidrátot tartalmaz, mint a hagyományos cukor, 98 g/100 g, viszont nem felszívódó formában tartalmazza ezt, emiatt energiamentes.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.