Leírás
Az eritrit természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban. Mint a legtöbb cukoralkoholt, édesítőszerként használják. Édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak.
Növényi eredetű édesítőszer. Nem hizlal (energiatartalma 0), nem növeli a vércukorszintet és az inzulinválaszt (glikémiás indexe 0), használata biztonságos (nem okoz bélpanaszokat).
Vélemények
Tájékoztatás
Leírás és Paraméterek
Az eritrit természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban. Mint a legtöbb cukoralkoholt, édesítőszerként használják. Édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak.
Növényi eredetű édesítőszer. Nem hizlal (energiatartalma 0), nem növeli a vércukorszintet és az inzulinválaszt (glikémiás indexe 0), használata biztonságos (nem okoz bélpanaszokat).