Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Magyar méz manufaktúra bio virágméz, 500 g

2.820 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999887871023
A gyártó összes terméke: Magyar méz
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 57

Leírás

Mindennapi fogyasztásra ajánlott, univerzális mézfajta. Az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, teheted bármilyen forró italba, teába, kávéba, vagy használd kedvenc süteményeidhez, reggeli palacsintádhoz, gofridhoz, vagy akár főzéshez is.

Tárolás: napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.

Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzés céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázhat

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat. Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Mindennapi fogyasztásra ajánlott, univerzális mézfajta. Az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, teheted bármilyen forró italba, teába, kávéba, vagy használd kedvenc süteményeidhez, reggeli palacsintádhoz, gofridhoz, vagy akár főzéshez is.

Tárolás: napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.

Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzés céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázhat