Leírás és Paraméterek
Mindennapi fogyasztásra ajánlott, univerzális mézfajta. Az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, teheted bármilyen forró italba, teába, kávéba, vagy használd kedvenc süteményeidhez, reggeli palacsintádhoz, gofridhoz, vagy akár főzéshez is.
Tárolás: napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzés céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázhat
Leírás
Mindennapi fogyasztásra ajánlott, univerzális mézfajta. Az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, teheted bármilyen forró italba, teába, kávéba, vagy használd kedvenc süteményeidhez, reggeli palacsintádhoz, gofridhoz, vagy akár főzéshez is.
Tárolás: napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzés céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmával és arányával magyarázhat