Leírás és Paraméterek
Gyomor- és bélpanaszok ellen a legjobb természetes gyógymód a repceméz! A fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert.
Próbáld ki repceméz alapú almás krémmézünket, amelyben tökéletes egyveleget alkot az alma édeskés és a repceméz savanykás íze. Az izgalmak kedvéért egy kicsit meg is fűszereztük, hogy az almáspiték fahéjas íze se maradjon ki a képletből. Első kóstolásra garantáltan a kedvenc almáspitéd jut eszedbe majd!
Összetétele: 95% repceméz, 4% liofilizált alma, 1% almás pite fűszerkeverék,
Ajánljuk: használd bátran vajas sütemény alapokhoz, kekszek feltúrbózásához, vagy teák, kávék édesítéséhez. Ha pedig nem elég az almáspite önmagában, tegyél hozzál ebből a krémmézből is, az eredmény brutális lesz.
Tárolás: napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmának és arányával magyarázható.
Leírás
Gyomor- és bélpanaszok ellen a legjobb természetes gyógymód a repceméz! A fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatásáról ismert.
Próbáld ki repceméz alapú almás krémmézünket, amelyben tökéletes egyveleget alkot az alma édeskés és a repceméz savanykás íze. Az izgalmak kedvéért egy kicsit meg is fűszereztük, hogy az almáspiték fahéjas íze se maradjon ki a képletből. Első kóstolásra garantáltan a kedvenc almáspitéd jut eszedbe majd!
Összetétele: 95% repceméz, 4% liofilizált alma, 1% almás pite fűszerkeverék,
Ajánljuk: használd bátran vajas sütemény alapokhoz, kekszek feltúrbózásához, vagy teák, kávék édesítéséhez. Ha pedig nem elég az almáspite önmagában, tegyél hozzál ebből a krémmézből is, az eredmény brutális lesz.
Tárolás: napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.
Fontos: a mézet kizárólag fogyasztási hőmérsékletű, maximum 45°C-os italba tegyünk minősége megőrzése céljából! A méz kristályosodása természetes folyamat, amely a minőségét nem befolyásolja. A repce összetétele miatt a leggyorsabban kristályosodó méz, ez a természetes állaga, a minőségét nem befolyásolja! A kristályos méz meleg hatására újra folyékony állapotúvá válik. Minden valódi méz kristályosodik, amely a fruktóz-glükóz-szacharóz tartalmának és arányával magyarázható.