Leírás és Paraméterek
Az It’s us Miklos' lisztkeverék tökéletes fehér kenyér készítéséhez, belül puha kívül ropogós kérgű, a hagyományoshoz hasonló kenyeret készíthetünk belőle. A lisztkeverék mindemellett glutén-, tej-, szója-, tojás-, mellékíz és GMO mentes és lassan felszívódó szénhidrátokban gazdag
Összetevői: búzakeményítő, cukor, dextróz, stabilizátor (guar és xantán gumi), térfogatnövelő szer (Na-karbonát), antioxidáns (aszkorbinsav).
Felhasználási javaslat:
Fehér kenyér recept
Hozzávalók:
• 500 g miklos’ bread mix
• 460 ml langyos víz
• 20 g friss élesztő
• 12 g só
Elkészítés:
Kenyérsütő gépben:
Öntsük a tálba a langyos vizet, majd tegyük bele a többi hozzávalót is, és indítsunk el egy olyan programot (kb. 1,5 órás), ami dagasztás és kelesztés után süt.
Sütőben:
A hozzávalókat jól keverjük össze kézi mixerrel, vagy dagasszuk kézzel, amíg egyenletes nem lesz a tészta. Tegyük kiolajozott kenyérformába, olajozott fóliával fedjük le, és langyos helyen hagyjuk kb. 45 percig kelni. Előmelegített 200°C -os sütőben süssük 45 percig.
Átlagos tápérték 100 g gluténmentes fehérkenyérporban:
Energia: | 1460 kJ / 344 kcal |
Zsír: | 0,1 g |
- amelyből telített zsírsavak: | 0,05 g |
Szénhidrát: | 84,5 g |
- amelyből cukrok: | 4,7 g |
Élelmi rost: | 2,1 g |
Fehérje: | 0,3 g |
Só: | 0,04 g |
Származási hely: Magyarország
Leírás
Az It’s us Miklos' lisztkeverék tökéletes fehér kenyér készítéséhez, belül puha kívül ropogós kérgű, a hagyományoshoz hasonló kenyeret készíthetünk belőle. A lisztkeverék mindemellett glutén-, tej-, szója-, tojás-, mellékíz és GMO mentes és lassan felszívódó szénhidrátokban gazdag
Összetevői: búzakeményítő, cukor, dextróz, stabilizátor (guar és xantán gumi), térfogatnövelő szer (Na-karbonát), antioxidáns (aszkorbinsav).
Felhasználási javaslat:
Fehér kenyér recept
Hozzávalók:
• 500 g miklos’ bread mix
• 460 ml langyos víz
• 20 g friss élesztő
• 12 g só
Elkészítés:
Kenyérsütő gépben:
Öntsük a tálba a langyos vizet, majd tegyük bele a többi hozzávalót is, és indítsunk el egy olyan programot (kb. 1,5 órás), ami dagasztás és kelesztés után süt.
Sütőben:
A hozzávalókat jól keverjük össze kézi mixerrel, vagy dagasszuk kézzel, amíg egyenletes nem lesz a tészta. Tegyük kiolajozott kenyérformába, olajozott fóliával fedjük le, és langyos helyen hagyjuk kb. 45 percig kelni. Előmelegített 200°C -os sütőben süssük 45 percig.
Átlagos tápérték 100 g gluténmentes fehérkenyérporban:
Energia: | 1460 kJ / 344 kcal |
Zsír: | 0,1 g |
- amelyből telített zsírsavak: | 0,05 g |
Szénhidrát: | 84,5 g |
- amelyből cukrok: | 4,7 g |
Élelmi rost: | 2,1 g |
Fehérje: | 0,3 g |
Só: | 0,04 g |
Származási hely: Magyarország
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.