Leírás és Paraméterek
A Barbara rizsliszt gluténmentes magyar termék. A rizsliszt előnye, hogy sütés során nincs szükség tojásra. Ennek eredményeképp a rizslisztből készült süteményeket tojásallergiában szenvedők vagy magas koleszterinszinttel rendelkezők is fogyaszthatják.
Sütéshez rendszerint más lisztekkel keverik. A rizsliszt jól használható porhanyós és omlós tésztákhoz. Sikeresen használható galuska, palacsinta, krémleves készítéséhez is. Édes tésztákhoz, szószok sűrítéséhez is alkalmazható.
Összetevők: rizs.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom: 1531 kJ/366 kcal
Zsír: 0,88 g, ebből telített zsír: 0,233 g
Szénhidrát: 78,1 g, ebből cukor: 0,59 g
Fehérje: 6,55 g
Só: 0 g
Száraz és hűvös helyen tárolandó.
Leírás
A Barbara rizsliszt gluténmentes magyar termék. A rizsliszt előnye, hogy sütés során nincs szükség tojásra. Ennek eredményeképp a rizslisztből készült süteményeket tojásallergiában szenvedők vagy magas koleszterinszinttel rendelkezők is fogyaszthatják.
Sütéshez rendszerint más lisztekkel keverik. A rizsliszt jól használható porhanyós és omlós tésztákhoz. Sikeresen használható galuska, palacsinta, krémleves készítéséhez is. Édes tésztákhoz, szószok sűrítéséhez is alkalmazható.
Összetevők: rizs.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energiatartalom: 1531 kJ/366 kcal
Zsír: 0,88 g, ebből telített zsír: 0,233 g
Szénhidrát: 78,1 g, ebből cukor: 0,59 g
Fehérje: 6,55 g
Só: 0 g
Száraz és hűvös helyen tárolandó.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.