Leírás és Paraméterek
Növényi zsír- és olaj alapú UHT felverhető és főzési készítmény cukor nélkül.
Az új cukormentes Hulala Pristine mostantól nem csupán cukormentes, hanem glutén- és laktózmentes is. A Hulala cukormentes növényi habalapanyag egy igazi adu ász sütéshez és főzéshez egyaránt.
A mutatós és finom torták egyik titka a jó alapanyag. A Hulala cukormentes habtejszínnel könnyen elkészítheted a tortákba, sütikbe a krémeket, habokat.
A hab felveréséhez nincsen szükséged habfixálóra, viszont fontos, hogy jól hűtsd be a habalapot felhasználás előtt, így percek alatt elkészítheted majd azt.
Használhatjuk hidegen és melegen egyaránt, forralható, és ízlés szerint cukorral is ízesíthetjük.
A tejszínt mindig először verd fel keményre, utána ízesítsd kedvedre aromákkal, szörpökkel, kakaóporral.
Összetevők: víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsírok és olajok (25%) (zsírok: pálmamag; olajok: napraforgó), növényi rost, stabilizátorok: szorbitszirup, hidroxipropil-cellulóz, nátrium-alginát, nátrium- foszfátok, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei, szójalecitin, zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, aromák, só, színezék: karotin.
Allergének: tejfehérje, szójalecitin
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1032 kJ (250 Kcal)
Zsír: 26 g ebből telített: 25 g
Szénhidrát: 3,7 g ebből cukrok: 0 g
Fehérje: 0,6 g
Só: 0,16 g
Tárolási információ: 20°C –ot meg nem haladó szoba hőmérsékleten tárolható. A felbontott terméket hűtőszekrényben tárolva 3-4 napon belül fel kell használni.
Származási hely: Olaszország
Leírás
Növényi zsír- és olaj alapú UHT felverhető és főzési készítmény cukor nélkül.
Az új cukormentes Hulala Pristine mostantól nem csupán cukormentes, hanem glutén- és laktózmentes is. A Hulala cukormentes növényi habalapanyag egy igazi adu ász sütéshez és főzéshez egyaránt.
A mutatós és finom torták egyik titka a jó alapanyag. A Hulala cukormentes habtejszínnel könnyen elkészítheted a tortákba, sütikbe a krémeket, habokat.
A hab felveréséhez nincsen szükséged habfixálóra, viszont fontos, hogy jól hűtsd be a habalapot felhasználás előtt, így percek alatt elkészítheted majd azt.
Használhatjuk hidegen és melegen egyaránt, forralható, és ízlés szerint cukorral is ízesíthetjük.
A tejszínt mindig először verd fel keményre, utána ízesítsd kedvedre aromákkal, szörpökkel, kakaóporral.
Összetevők: víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsírok és olajok (25%) (zsírok: pálmamag; olajok: napraforgó), növényi rost, stabilizátorok: szorbitszirup, hidroxipropil-cellulóz, nátrium-alginát, nátrium- foszfátok, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav észterei, szójalecitin, zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, aromák, só, színezék: karotin.
Allergének: tejfehérje, szójalecitin
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1032 kJ (250 Kcal)
Zsír: 26 g ebből telített: 25 g
Szénhidrát: 3,7 g ebből cukrok: 0 g
Fehérje: 0,6 g
Só: 0,16 g
Tárolási információ: 20°C –ot meg nem haladó szoba hőmérsékleten tárolható. A felbontott terméket hűtőszekrényben tárolva 3-4 napon belül fel kell használni.
Származási hely: Olaszország
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.