Leírás és Paraméterek
Az új Hulala vegán habalap 100%-ban növényi alapú, nem tartalmaz tejszármazékot, laktóz- és gluténmentes, UHT csomagolásban.
Cukrozott. A klasszikus Hulaláknál már megismert könnyű használat, sokoldalúság és könnyedség jellemzi.
A Hulala vegán habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk.
Az új Hulala vegán habalap 100%-ban növényi alapú, nem tartalmaz tejszármazékot, laktóz- és gluténmentes, UHT csomagolásban. Cukrozott. A klasszikus Hulaláknál már megismert könnyű használat, sokoldalúság és könnyedség jellemzi.
Összetevők: víz,növényi zsírok pálma- és pálmamag (22%), cukor (18%), stabilizátorok: szorbit szirup (E464,E463), guargumi, xantángumi, szentjánoskenyérliszt. emulgeáló szerek: (E435, E485), szójalecitin (E322), E471, savanyúságot szabályozó anyag: E339, E331, aromák, só
Leírás
Az új Hulala vegán habalap 100%-ban növényi alapú, nem tartalmaz tejszármazékot, laktóz- és gluténmentes, UHT csomagolásban.
Cukrozott. A klasszikus Hulaláknál már megismert könnyű használat, sokoldalúság és könnyedség jellemzi.
A Hulala vegán habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk.
Az új Hulala vegán habalap 100%-ban növényi alapú, nem tartalmaz tejszármazékot, laktóz- és gluténmentes, UHT csomagolásban. Cukrozott. A klasszikus Hulaláknál már megismert könnyű használat, sokoldalúság és könnyedség jellemzi.
Összetevők: víz,növényi zsírok pálma- és pálmamag (22%), cukor (18%), stabilizátorok: szorbit szirup (E464,E463), guargumi, xantángumi, szentjánoskenyérliszt. emulgeáló szerek: (E435, E485), szójalecitin (E322), E471, savanyúságot szabályozó anyag: E339, E331, aromák, só