Leírás és Paraméterek
A Dragon Superfoods zúzott kakaóbabja criollo kakaóbabból készül. Nyers, vegán, szuper táplálék. A criollo kakaóbabot a legnemesebb kakaóbabként tartják számon a világon, terméshozama kicsi, a világ kakaóbab termésének csupán 10%-át adja. A Dargon Superfoods a legjobb kakaóbab termőterületek egyikéből, Peruból vásárolja a kakaóbabot, minden kakaóbab alapú terméke a criollo fajtából készül nyers eljárással. A nyers eljárás során a kakaóbabot pörkölés nélkül, kíméletes módon, alacsonyabb hőmérsékleten (maximum 42 °C fokon) dolgozzák fel, így megmaradnak a kakaóbabban található értékes tápanyagok.
A zúzott kakaóbab készítése során a nyers kakaóbabot megtörik, nyers eljárással szárítják és az így kapott darabokat csomagolják. A kakaóbab erőteljes antioxidáns, véd a szabadgyökök káros hatásaitól. Gazdag flavonoidokban ( a flavonoid tartalmú élelmiszerek fogyasztásával megelőzhetjük a szív-és érrendszeri betegségeket, a daganatos elváltozások kialakulását), nyomelemekben (magnézium, vas, kalcium, cink) és E-vitaminban. Ezeken kívül tartalmaz egy theobromin nevű vegyületet is, amelynek köszönhetően a kakaóbab élénkítő hatással is bír, jó közérzetet biztosít.
Felhasználási javaslat: süteményekbe, desszertekbe, müzlibe, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez, turmixokhoz és fagylaltokhoz. Készítse el családja kedvenc forró italát, turbózza fel darált kakaóbabbal, adjon hozzá agavé szirupot, szórja meg fahéjjal és élvezze a kiváló ízeket.
Összetevők: 100%-os bio zúzott kakaóbab, tanúsított biogazdálkodásból
Átlagos tápérték 100 g:
energia: 2663 kJ / 642 kcal
zsír: 53 g
- amelyből telített zsírsavak: 34 g
szénhidrát: 26 g
- amelyből cukrok: 0,0 g
rost: 2,0 g
fehérje: 14 g
só: 0,18 g
Tárolás: száraz, hűvös helyen
Leírás
A Dragon Superfoods zúzott kakaóbabja criollo kakaóbabból készül. Nyers, vegán, szuper táplálék. A criollo kakaóbabot a legnemesebb kakaóbabként tartják számon a világon, terméshozama kicsi, a világ kakaóbab termésének csupán 10%-át adja. A Dargon Superfoods a legjobb kakaóbab termőterületek egyikéből, Peruból vásárolja a kakaóbabot, minden kakaóbab alapú terméke a criollo fajtából készül nyers eljárással. A nyers eljárás során a kakaóbabot pörkölés nélkül, kíméletes módon, alacsonyabb hőmérsékleten (maximum 42 °C fokon) dolgozzák fel, így megmaradnak a kakaóbabban található értékes tápanyagok.
A zúzott kakaóbab készítése során a nyers kakaóbabot megtörik, nyers eljárással szárítják és az így kapott darabokat csomagolják. A kakaóbab erőteljes antioxidáns, véd a szabadgyökök káros hatásaitól. Gazdag flavonoidokban ( a flavonoid tartalmú élelmiszerek fogyasztásával megelőzhetjük a szív-és érrendszeri betegségeket, a daganatos elváltozások kialakulását), nyomelemekben (magnézium, vas, kalcium, cink) és E-vitaminban. Ezeken kívül tartalmaz egy theobromin nevű vegyületet is, amelynek köszönhetően a kakaóbab élénkítő hatással is bír, jó közérzetet biztosít.
Felhasználási javaslat: süteményekbe, desszertekbe, müzlibe, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez, turmixokhoz és fagylaltokhoz. Készítse el családja kedvenc forró italát, turbózza fel darált kakaóbabbal, adjon hozzá agavé szirupot, szórja meg fahéjjal és élvezze a kiváló ízeket.
Összetevők: 100%-os bio zúzott kakaóbab, tanúsított biogazdálkodásból
Átlagos tápérték 100 g:
energia: 2663 kJ / 642 kcal
zsír: 53 g
- amelyből telített zsírsavak: 34 g
szénhidrát: 26 g
- amelyből cukrok: 0,0 g
rost: 2,0 g
fehérje: 14 g
só: 0,18 g
Tárolás: száraz, hűvös helyen