Leírás és Paraméterek
A búza természetes enzimjeivel.
Összetevők: bambuszrost, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek, vitamin C (L-aszkorbinsav)
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 838 kj/200 kcal, zsír: 0,2 g, szénhidrát: 3,7 g, amelyből cukrok: 0,1 g, rost: 90,7 g, só: 0,18 g, vitamin C: 50 mg NRV 62%
Felhasználás: Bármilyen liszthez hozzákeverve a szénhidráttartalom csökken, növeljük a rostbevitelt. A benne lévő természetes enzimek javítják a tészta szerkezetét, növelik a térfogatát. Adagolás: 10% lisztre számítva
Leírás
A búza természetes enzimjeivel.
Összetevők: bambuszrost, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek, vitamin C (L-aszkorbinsav)
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 838 kj/200 kcal, zsír: 0,2 g, szénhidrát: 3,7 g, amelyből cukrok: 0,1 g, rost: 90,7 g, só: 0,18 g, vitamin C: 50 mg NRV 62%
Felhasználás: Bármilyen liszthez hozzákeverve a szénhidráttartalom csökken, növeljük a rostbevitelt. A benne lévő természetes enzimek javítják a tészta szerkezetét, növelik a térfogatát. Adagolás: 10% lisztre számítva
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.