Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cukor-stop stevia 1:10 por

2.415 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5993319800070
A gyártó összes terméke: Cukor-stop
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 49

Leírás

Steviolglikozid tartalmú édesítőszer visszazárható tasakban.

A dél-amerikai indiánok által már évszázadokkal ezelőtt felfedezett növény, a Stevia Rebaudiana egy olyan természetes édesítőszer, melynek levelei 30-szor édesebbek a cukornál, kivonatai pedig akár 300-szor is édesebbek lehetnek annál! Figyelemre méltó, hogy fogszuvasodást nem okoz, és az elhízásra hajlamos fogyasztóinak sem kell aggódnia, mert kalóriatartalma nulla!

Ez egy, a napraforgófélék (Asteraceae) családjához tartozó, Dél-Amerikában őshonos, 240 változatban megtalálható növényfajta egyike, melynek jótékony tulajdonságait a guarani indiánok évszázadok óta ismerik. Jóval korábban édesítették vele italaikat, mint az európai ember megismerte volna a kristálycukrot, használták éhségük csökkentésére, csakúgy, mint sebeik gyógyítására.

Legelőször Moises Santiago Bertoni svájci botanikus 1899.-ben írta le részletesen a növény tulajdonságait, édesítő hatását, majd 1931.-ben francia vegyészek különítették el a stevioside-t és a rebaudioside-t, mint az édesítő hatás összetevőit. Ezen kivonatok 250 – 400-szor édesebbek a cukornál, igen magas a hő- és pH stabilitásuk.

A növénynek cukor- és máj-anyagcserére gyakorolt jótékony hatása emelhető még ki, illetve gyulladáscsökkentő, emésztést segítő hatása mellett magas C és A vitamin- valamint cink-, vas-, magnézium tartalma is bizonyított!

Cukorbetegek is fogyaszthatják, valamint néhány tanulmány szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes! Gombaölő hatása miatt kiválóan alkalmas Candida kúra alatti édesítésre. Az intenzív édes ízért felelős steviol glycoside-ok az aszpartámmal ellentétben, főzés, sütés, pH-változás esetén sem bomlanak le, így a Stevia a

Nem tartalmaz glutént és laktózt.

Ajánlott felhasználása: főzéshez, sütéshez, hideg és meleg italok, valamint öntetek édesítésére.

Ajánlott napi mennyiség felnőtteknek: max. 10-12 gramm.

Legelőször Moises Santiago Bertoni svájci botanikus 1899.-ben írta le részletesen a növény tulajdonságait, édesítő hatását, majd 1931.-ben francia vegyészek különítették el a stevioside-t és a rebaudioside-t, mint az édesítő hatás összetevőit.

Ezen kivonatok 250 – 400-szor édesebbek a cukornál, igen magas a hő- és pH stabilitásuk. A növénynek cukor- és máj-anyagcserére gyakorolt jótékony hatása emelhető még ki, illetve gyulladáscsökkentő, emésztést segítő hatása mellett magas C és A vitamin- valamint cink-, vas-, magnézium tartalma is bizonyított!

Cukorbetegek is fogyaszthatják, valamint néhány tanulmány szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes!

Gombaölő hatása miatt kiválóan alkalmas Candida kúra alatti édesítésre.

Az intenzív édes ízért felelős steviol glycoside-ok az aszpartámmal ellentétben, főzés, sütés, pH-változás esetén sem bomlanak le, így a Stevia a cukor teljes körű helyettesítője lehet!

Tanulmányok szerint a stevia a 2-es típusú cukorbetegség ellen ígéretes, enyhíti az inzulinfüggést.

Az enzimtermelésben kiemelt szerepű hasnyálmirigy működését segíti, ami a szénhidrátok lebontásában kulcsfontosságú.

Ugyancsak meghatározó a máj cukor anyagcserében betöltött szerepének támogatásában. Ezáltal, feltételezhetően szabályozhatja a vércukor szintet a testben.

Paraméterek

g 100
db 1

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Leírás és Paraméterek

Steviolglikozid tartalmú édesítőszer visszazárható tasakban.

A dél-amerikai indiánok által már évszázadokkal ezelőtt felfedezett növény, a Stevia Rebaudiana egy olyan természetes édesítőszer, melynek levelei 30-szor édesebbek a cukornál, kivonatai pedig akár 300-szor is édesebbek lehetnek annál! Figyelemre méltó, hogy fogszuvasodást nem okoz, és az elhízásra hajlamos fogyasztóinak sem kell aggódnia, mert kalóriatartalma nulla!

Ez egy, a napraforgófélék (Asteraceae) családjához tartozó, Dél-Amerikában őshonos, 240 változatban megtalálható növényfajta egyike, melynek jótékony tulajdonságait a guarani indiánok évszázadok óta ismerik. Jóval korábban édesítették vele italaikat, mint az európai ember megismerte volna a kristálycukrot, használták éhségük csökkentésére, csakúgy, mint sebeik gyógyítására.

Legelőször Moises Santiago Bertoni svájci botanikus 1899.-ben írta le részletesen a növény tulajdonságait, édesítő hatását, majd 1931.-ben francia vegyészek különítették el a stevioside-t és a rebaudioside-t, mint az édesítő hatás összetevőit. Ezen kivonatok 250 – 400-szor édesebbek a cukornál, igen magas a hő- és pH stabilitásuk.

A növénynek cukor- és máj-anyagcserére gyakorolt jótékony hatása emelhető még ki, illetve gyulladáscsökkentő, emésztést segítő hatása mellett magas C és A vitamin- valamint cink-, vas-, magnézium tartalma is bizonyított!

Cukorbetegek is fogyaszthatják, valamint néhány tanulmány szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes! Gombaölő hatása miatt kiválóan alkalmas Candida kúra alatti édesítésre. Az intenzív édes ízért felelős steviol glycoside-ok az aszpartámmal ellentétben, főzés, sütés, pH-változás esetén sem bomlanak le, így a Stevia a

Nem tartalmaz glutént és laktózt.

Ajánlott felhasználása: főzéshez, sütéshez, hideg és meleg italok, valamint öntetek édesítésére.

Ajánlott napi mennyiség felnőtteknek: max. 10-12 gramm.

Legelőször Moises Santiago Bertoni svájci botanikus 1899.-ben írta le részletesen a növény tulajdonságait, édesítő hatását, majd 1931.-ben francia vegyészek különítették el a stevioside-t és a rebaudioside-t, mint az édesítő hatás összetevőit.

Ezen kivonatok 250 – 400-szor édesebbek a cukornál, igen magas a hő- és pH stabilitásuk. A növénynek cukor- és máj-anyagcserére gyakorolt jótékony hatása emelhető még ki, illetve gyulladáscsökkentő, emésztést segítő hatása mellett magas C és A vitamin- valamint cink-, vas-, magnézium tartalma is bizonyított!

Cukorbetegek is fogyaszthatják, valamint néhány tanulmány szerint a 2-es típusú cukorbetegség ellen is ígéretes!

Gombaölő hatása miatt kiválóan alkalmas Candida kúra alatti édesítésre.

Az intenzív édes ízért felelős steviol glycoside-ok az aszpartámmal ellentétben, főzés, sütés, pH-változás esetén sem bomlanak le, így a Stevia a cukor teljes körű helyettesítője lehet!

Tanulmányok szerint a stevia a 2-es típusú cukorbetegség ellen ígéretes, enyhíti az inzulinfüggést.

Az enzimtermelésben kiemelt szerepű hasnyálmirigy működését segíti, ami a szénhidrátok lebontásában kulcsfontosságú.

Ugyancsak meghatározó a máj cukor anyagcserében betöltött szerepének támogatásában. Ezáltal, feltételezhetően szabályozhatja a vércukor szintet a testben.

g 100
db 1