Leírás és Paraméterek
Termelői információ
A Cafe Frei-t két barát alapította: A regényíró Frei Tamás, egykori tévés világutazó, aki az elmúlt évtizedekben több mint 150 országot látogatott meg és rajongással szereti a kávét és a vele összefüggő világot; illetve Langár Tamás közgazdász, élelmiszeripari vállalkozó, aki több mint 30 év tapasztalattal a birtokában a hálózat működtetését üzleti oldalról segíti.
Az első CAFE FREI kávéház 2007 áprilisában nyílt meg Magyarországon, azóta a kávéházi Franchise-hálózatuk folyamatosan bővül. Mára az ország legnagyobb kávéházláncává nőttek. Egyedülálló Franchise-rendszerüknek köszönhetően a 2013-as év nemzetközi áttörést hozott számukra, amikor megnyitották az első közép-európai kávézókat. Azóta már Franciaországtól kezdve egészen Dubaiig üzemeltetnek kávézókat. Többek között még olyan egzotikusnak számító országokban is, mint Szaúd-Arábia.
Konyakmeggy és mandulás csokoládé ízesítésű pörkölt szemes kávé. Próbáld ki a magyaroknak készített specialitást, garantáltan nem bánod meg!
A Cafe Frei pörkölőmestere egy Hollandiában tanult eljárást fejlesztett tovább úgy, hogy a nyelvünkön a modern kávékultúra az egykori budavári csokoládé-manufaktúrák kifinomultságával találkozhasson. Frissen őrölve és lefőzve ezekből a kávészemekből folyékony, forró desszert készíthető. Otthon a csészénkben a magyarok régi kedvence gőzölög majd „kávéformában”. Konyakba áztatott meggy, mandulás fekete-csokoládéba zárva.
Hogyan készíts belőle otthon bonbon ízű kávét?
A Cafe Frei egyedi pörkölés-technológiájának köszönhetően az illatos, ízesített kávészemekből bármilyen otthoni kávéfőzési „technológiával” elkészíthető ez a különleges ízű kávé.
Espresso gépben éppúgy, mint újratölthető kapszulában, vagy épp „kotyogóval”, esetleg amerikai típusú filter-módszerrel.
Kis adag cukor vagy méz, tehát az édesítés, még inkább kihangsúlyozza a kávé komplex karakterét.
Ha pedig tejet is adsz hozzá, az tovább lágyítja az ízharmóniát.
Egy pohár kávé elkészítéséhez a javasolt mennyiség: 2 púpos kiskanál őrölt kávé
Felbontás után 2 héten belül fogyaszd el. Akkor a legfrissebb! Bármilyen otthoni kávéfőzési technológiával elkészíthető!
Lezárva, fénytől védve, hűvös helyen tárolandó!
Leírás
Termelői információ
A Cafe Frei-t két barát alapította: A regényíró Frei Tamás, egykori tévés világutazó, aki az elmúlt évtizedekben több mint 150 országot látogatott meg és rajongással szereti a kávét és a vele összefüggő világot; illetve Langár Tamás közgazdász, élelmiszeripari vállalkozó, aki több mint 30 év tapasztalattal a birtokában a hálózat működtetését üzleti oldalról segíti.
Az első CAFE FREI kávéház 2007 áprilisában nyílt meg Magyarországon, azóta a kávéházi Franchise-hálózatuk folyamatosan bővül. Mára az ország legnagyobb kávéházláncává nőttek. Egyedülálló Franchise-rendszerüknek köszönhetően a 2013-as év nemzetközi áttörést hozott számukra, amikor megnyitották az első közép-európai kávézókat. Azóta már Franciaországtól kezdve egészen Dubaiig üzemeltetnek kávézókat. Többek között még olyan egzotikusnak számító országokban is, mint Szaúd-Arábia.
Konyakmeggy és mandulás csokoládé ízesítésű pörkölt szemes kávé. Próbáld ki a magyaroknak készített specialitást, garantáltan nem bánod meg!
A Cafe Frei pörkölőmestere egy Hollandiában tanult eljárást fejlesztett tovább úgy, hogy a nyelvünkön a modern kávékultúra az egykori budavári csokoládé-manufaktúrák kifinomultságával találkozhasson. Frissen őrölve és lefőzve ezekből a kávészemekből folyékony, forró desszert készíthető. Otthon a csészénkben a magyarok régi kedvence gőzölög majd „kávéformában”. Konyakba áztatott meggy, mandulás fekete-csokoládéba zárva.
Hogyan készíts belőle otthon bonbon ízű kávét?
A Cafe Frei egyedi pörkölés-technológiájának köszönhetően az illatos, ízesített kávészemekből bármilyen otthoni kávéfőzési „technológiával” elkészíthető ez a különleges ízű kávé.
Espresso gépben éppúgy, mint újratölthető kapszulában, vagy épp „kotyogóval”, esetleg amerikai típusú filter-módszerrel.
Kis adag cukor vagy méz, tehát az édesítés, még inkább kihangsúlyozza a kávé komplex karakterét.
Ha pedig tejet is adsz hozzá, az tovább lágyítja az ízharmóniát.
Egy pohár kávé elkészítéséhez a javasolt mennyiség: 2 púpos kiskanál őrölt kávé
Felbontás után 2 héten belül fogyaszd el. Akkor a legfrissebb! Bármilyen otthoni kávéfőzési technológiával elkészíthető!
Lezárva, fénytől védve, hűvös helyen tárolandó!
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.