Leírás és Paraméterek
A zöldkávé őrlemény az örökzöld arabica kávécserjék éretlen szemeiből készül. Kedvező a hatása a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében. Élénkít és serkenti a memóriát. Segít a máj méregtelenítésében.
A zöldkávé őrlemény elkészítéséhez az örökzöld arabica kávécserjék még éretlen szemeit őrlik porrá. Így megőrizve értékes hatóanyagait.
• Csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást.
A zöldkávé őrlemény több előnyös hatással rendelkezik
• A zöld kávé kedvező hatású a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.
• Élénkít és serkenti a memóriát.
• Méregteleníti a májat, ily módon jó hatással van az egész szervezet működésére.
• A zöld kávé gyorsítja az anyagcserét és antioxidánsokat is tartalmaz.
Az anyagcsere gyorsításáért egy antioxidáns, a klorogénsav felelős. A pörkölt kávéban alig található klorogénsav, mert a pörkölés során a hőhatás következtében elpusztul. Tehát a zöld kávéban még jelenlévő antioxidáns jelentősen elősegíti a fogyást, így hatékonyan segít a felesleges kilók leadásában
Zsírégető képessége gyors fogyást eredményezhet, emiatt csak kiegyensúlyozott, – vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag – étrend mellett fogyasszuk. Rendszeres zöld kávé fogyasztók tapasztalata szerint megszünteti az éhségérzetet.
Az őrölt zöldkávé választása praktikus megoldás, amivel megkímélhetjük normál kávéőrlőnket. A megszokott pörkölt kávészemekkel ellentétben a zöld kávébabok még sokkal keményebbek, megőrlésükhöz nagyon jó minőségű őrlőgép szükséges.
A zöldkávé őrlemény gyorsítja az anyagcserét és antioxidánsokat is tartalmaz.
Felhasználási javaslat:
naponta 2-3 alkalommal egy csészével fogyasztható.
10 g zöld kávét forrázzon le 200ml vízzel, hagyja állni 10 percig, majd szűrje le.
Fekete kávé helyett zöld kávéval töltse fel a tartályt vagy a filtert.
A kávéfőzőnél lehet a normál kávéval keverve is pl. fele-fele “főzni”
Az őrölt zöld kávé a pörkölt kávék főzéséhez használt kávéfőzőkkel, a megszokott mennyiségekkel és eljárásokkal készíthető el, és a pörkölt őrölt kávéval is vegyíthető.
Leírás
A zöldkávé őrlemény az örökzöld arabica kávécserjék éretlen szemeiből készül. Kedvező a hatása a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében. Élénkít és serkenti a memóriát. Segít a máj méregtelenítésében.
A zöldkávé őrlemény elkészítéséhez az örökzöld arabica kávécserjék még éretlen szemeit őrlik porrá. Így megőrizve értékes hatóanyagait.
• Csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást.
A zöldkávé őrlemény több előnyös hatással rendelkezik
• A zöld kávé kedvező hatású a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében.
• Élénkít és serkenti a memóriát.
• Méregteleníti a májat, ily módon jó hatással van az egész szervezet működésére.
• A zöld kávé gyorsítja az anyagcserét és antioxidánsokat is tartalmaz.
Az anyagcsere gyorsításáért egy antioxidáns, a klorogénsav felelős. A pörkölt kávéban alig található klorogénsav, mert a pörkölés során a hőhatás következtében elpusztul. Tehát a zöld kávéban még jelenlévő antioxidáns jelentősen elősegíti a fogyást, így hatékonyan segít a felesleges kilók leadásában
Zsírégető képessége gyors fogyást eredményezhet, emiatt csak kiegyensúlyozott, – vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag – étrend mellett fogyasszuk. Rendszeres zöld kávé fogyasztók tapasztalata szerint megszünteti az éhségérzetet.
Az őrölt zöldkávé választása praktikus megoldás, amivel megkímélhetjük normál kávéőrlőnket. A megszokott pörkölt kávészemekkel ellentétben a zöld kávébabok még sokkal keményebbek, megőrlésükhöz nagyon jó minőségű őrlőgép szükséges.
A zöldkávé őrlemény gyorsítja az anyagcserét és antioxidánsokat is tartalmaz.
Felhasználási javaslat:
naponta 2-3 alkalommal egy csészével fogyasztható.
10 g zöld kávét forrázzon le 200ml vízzel, hagyja állni 10 percig, majd szűrje le.
Fekete kávé helyett zöld kávéval töltse fel a tartályt vagy a filtert.
A kávéfőzőnél lehet a normál kávéval keverve is pl. fele-fele “főzni”
Az őrölt zöld kávé a pörkölt kávék főzéséhez használt kávéfőzőkkel, a megszokott mennyiségekkel és eljárásokkal készíthető el, és a pörkölt őrölt kávéval is vegyíthető.