Leírás és Paraméterek
A Smart Organic márkájú Bett'r termékcsaládjának bio keveréke a gluténmentes eperpuding egyszerű elkészítéséhez mindenkit lenyűgöz majd, aki tápláló és finom étkezésre vágyik. Még a növényi alapú táplálkozás hívei sem maradnak közömbösek, hiszen a keverék vegán és bio összetevőket tartalmaz. Finom gyümölcsös ízével és enyhén rózsaszín színével biztosan a legkisebbeket is meggyőzi!
Így nem talál benne ismeretlen adalékanyagokat csak eperport, kukoricakeményítőt és sót. Mindezek mellett a keverék újrahasznosítható csomagolásba van csomagolva, így Ön gondoskodik környezeti lábnyomáról is.
Gyors és egyszerű elkészítésének köszönhetően ez az eperpuding tökéletes megoldás egy finom reggelire vagy vacsorára, ugyanúgy kell megfőzni, mint a többi pudingot, és mivel cukrozatlan, ízlés szerint édesítheti az Önnek legmegfelelőbb édesítőszerrel.
Önálló étkezésként is elkészíthető a puding, amit tetszés szerint gazdagíthat gyümölccsel, csokicseppekkel, földimogyoró vajjal, diófélékkel és hasonlókkal, valamint desszertek, sütemények készítéséhez is remekül bevált.
Hozzávalók 1 adag pudinghoz:
- 10 g (1 púpozott evőkanál) BIO pudingkeverék,
- 100 ml tetszőleges folyadék (tej, víz, növényi ital) a kemény állagért vagy 150 ml a könnyebb és krémesebb állagért,
- választható édesítőszer (10-15 g nádcukor vagy kókuszcukor ajánlott).
Elkészítés:
1. Öntsön 20 ml folyadékot az edénybe, és adja hozzá a bio pudingkeveréket. Jól keverje össze, amíg a puding fel nem oldódik.
2. A maradék folyadékot öntse egy edénybe, és adjon hozzá kívánt mennyiségű édesítőszert. Helyezze az edényt a főzőlapra, és addig keverje, amíg a folyadék fel nem forr, és az édesítő feloldódik.
3. Csökkentse a hőmérsékletet. Lassan adja hozzá a felolvasztott pudingkeveréket a felforrósított folyadékhoz, és erőteljesen keverje, amíg besűrűsödik.
4. Az elkészített pudingot vegye le a főzőlapról, és fogyasztás előtt hagyja kicsit kihűlni. Fogyaszthatja úgy, ahogy van, vagy sütemények és desszertek készítéséhez használhatja.
Összetevők: kukoricakeményítő*, eperpor* (4%), só. *ökológiai termelésből.
Nyomokban dióféléket és szóját tartalmazhat.
A keverék 15 adaghoz elegendő (1 adag = 10 g).
Tápérték 100 g-ban:
Energiaérték: 1490 kJ (351 kcal)
Zsír: 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát: 85 g
- amelyből cukrok: 1,7 g
Rost: 2,9 g
Fehérje: 0,2 g
Só: 0,03 g
Tárolja hűvös, sötét és száraz helyen
Leírás
A Smart Organic márkájú Bett'r termékcsaládjának bio keveréke a gluténmentes eperpuding egyszerű elkészítéséhez mindenkit lenyűgöz majd, aki tápláló és finom étkezésre vágyik. Még a növényi alapú táplálkozás hívei sem maradnak közömbösek, hiszen a keverék vegán és bio összetevőket tartalmaz. Finom gyümölcsös ízével és enyhén rózsaszín színével biztosan a legkisebbeket is meggyőzi!
Így nem talál benne ismeretlen adalékanyagokat csak eperport, kukoricakeményítőt és sót. Mindezek mellett a keverék újrahasznosítható csomagolásba van csomagolva, így Ön gondoskodik környezeti lábnyomáról is.
Gyors és egyszerű elkészítésének köszönhetően ez az eperpuding tökéletes megoldás egy finom reggelire vagy vacsorára, ugyanúgy kell megfőzni, mint a többi pudingot, és mivel cukrozatlan, ízlés szerint édesítheti az Önnek legmegfelelőbb édesítőszerrel.
Önálló étkezésként is elkészíthető a puding, amit tetszés szerint gazdagíthat gyümölccsel, csokicseppekkel, földimogyoró vajjal, diófélékkel és hasonlókkal, valamint desszertek, sütemények készítéséhez is remekül bevált.
Hozzávalók 1 adag pudinghoz:
- 10 g (1 púpozott evőkanál) BIO pudingkeverék,
- 100 ml tetszőleges folyadék (tej, víz, növényi ital) a kemény állagért vagy 150 ml a könnyebb és krémesebb állagért,
- választható édesítőszer (10-15 g nádcukor vagy kókuszcukor ajánlott).
Elkészítés:
1. Öntsön 20 ml folyadékot az edénybe, és adja hozzá a bio pudingkeveréket. Jól keverje össze, amíg a puding fel nem oldódik.
2. A maradék folyadékot öntse egy edénybe, és adjon hozzá kívánt mennyiségű édesítőszert. Helyezze az edényt a főzőlapra, és addig keverje, amíg a folyadék fel nem forr, és az édesítő feloldódik.
3. Csökkentse a hőmérsékletet. Lassan adja hozzá a felolvasztott pudingkeveréket a felforrósított folyadékhoz, és erőteljesen keverje, amíg besűrűsödik.
4. Az elkészített pudingot vegye le a főzőlapról, és fogyasztás előtt hagyja kicsit kihűlni. Fogyaszthatja úgy, ahogy van, vagy sütemények és desszertek készítéséhez használhatja.
Összetevők: kukoricakeményítő*, eperpor* (4%), só. *ökológiai termelésből.
Nyomokban dióféléket és szóját tartalmazhat.
A keverék 15 adaghoz elegendő (1 adag = 10 g).
Tápérték 100 g-ban:
Energiaérték: 1490 kJ (351 kcal)
Zsír: 0,5 g
- amelyből telített zsírsavak 0,4 g
Szénhidrát: 85 g
- amelyből cukrok: 1,7 g
Rost: 2,9 g
Fehérje: 0,2 g
Só: 0,03 g
Tárolja hűvös, sötét és száraz helyen