Leírás és Paraméterek
Ki ne szeretné a pudingot? Egy lágy ízű vanília puding tökéletes lehet sütemény töltelékeként is.
Készítsd el a hagyományos pudingpor paleo alternatíváját! Krémes, lágy vanília íz, aroma-, színezék-, és adalékanyag hozzáadása nélkül!
Összetevők: tápióka keményítő, madagaszkári bourbon vanília, kurkuma
Hozzávalók: 1 tasak PaleoLét pudingpor, 6 ek eritrit vagy 5 ek nyírfacukor, 500 ml zsíros növényi tej (kókusz, mandula stb.)
Elkészítés: A pudingport az eritrittel, kevés hideg tejjel csomómentesre elkeverjük. A maradék tejet is hozzáadva állandó keverés mellett felforraljuk. A kész pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, és hűvös helyre tesszük.
Tipp: A PaleoLét csodacsokis muffin lisztkeverékből készült masszát süsd ki egy 21×25 cm-es sütőformában, majd készíts rá vanília pudingkrémet. Halmozz a tetejére gyümölcsszeleteket.
Leírás
Ki ne szeretné a pudingot? Egy lágy ízű vanília puding tökéletes lehet sütemény töltelékeként is.
Készítsd el a hagyományos pudingpor paleo alternatíváját! Krémes, lágy vanília íz, aroma-, színezék-, és adalékanyag hozzáadása nélkül!
Összetevők: tápióka keményítő, madagaszkári bourbon vanília, kurkuma
Hozzávalók: 1 tasak PaleoLét pudingpor, 6 ek eritrit vagy 5 ek nyírfacukor, 500 ml zsíros növényi tej (kókusz, mandula stb.)
Elkészítés: A pudingport az eritrittel, kevés hideg tejjel csomómentesre elkeverjük. A maradék tejet is hozzáadva állandó keverés mellett felforraljuk. A kész pudingot hideg vízzel kiöblített formákba töltjük, és hűvös helyre tesszük.
Tipp: A PaleoLét csodacsokis muffin lisztkeverékből készült masszát süsd ki egy 21×25 cm-es sütőformában, majd készíts rá vanília pudingkrémet. Halmozz a tetejére gyümölcsszeleteket.