Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WTN Omega-3 60 kapszula

5.180 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 5999564171408
A gyártó összes terméke: Wise Tree Naturals
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 104

Leírás és Paraméterek

Az Északi-tengerből, Norvégiából származó, extra nagy tisztaságú halolajból kivont természetes formájú EPA (eikozapentaénsav), amely monoterápiás alkalmazása hatásosabbnak bizonyulhat a krónikus gyulladások csökkentésében, a hangulat és kognitív funkciók szabályozásában, a szív-és érrendszer egészségének megőrzésében, mint a DHA-t és EPA-t együtt tartalmazó halolajaké.

Miben előremutató a WTN EPA, más, hasonló termékekhez képest?

·         Egyedülállóan nagy koncentrációban tartalmaz EPA-t (800mg DHA/kapszula) közel minden egyéb Magyarországon kapható kapszulás omega-3 termékhez képest (1. ábra).

·         A piacon megvásárolható készítményekben az EPA mellett leggyakrabban más zsírsavak is hasonló arányban vannak (pl. DHA) ez azonban gátolja az EPA felszívódását, mivel a DHA és az EPA felszívódásához ugyanarra az enzimre van szükség. A nagy tisztaságú EPA előnye ilyen formában az, hogy maximalizálni lehet a hatását, illetve a biológiai előnyeit ennek a zsírsavnak.

·         Természetes E-vitaminnal, kevert tokoferolokkal van tartósítva, nem pedig a gyenge minőségű szintetikus Dl-tokoferil acetáttal, vagy D-tokoferil-acetáttal, és nem is izolált alfa tokoferollal.

Milyen esetekben használd?

·         Az EPA-hiányt neurológiai állapotokkal, ízületi gyulladással, szívbetegséggel, felgyorsult öregedéssel és autoimmun rendellenességekkel hozták összefüggésbe, feltehetően a gyulladásos reakciók közvetlen vagy közvetett hatásai eredményeként, amelyek az EPA-szint emelésével módosíthatóak, javíthatóak.

Ezek tükrében tehát jótékony lehet:

·         gyulladáscsökkentés támogatásában,

·         szív- és érrendszer egészségének megőrzésében,

·         hangulati problémák kiküszöbölésében,

·         kognitív funkciók javításában (memória, tanulási készségek),

·         trigliceridszint csökkentésében,

·         új idegsejtek képződésében.

LÉNYEG: a halolajakban lévő EPA-ra és DHA-ra hatóanyagokként tekinthetünk, amelyek biohasznosulását az is befolyásolja, hogy a felszívódás során ugyanazért a szállítómolekuláért versenyeznek. Tehát egymást kioltó (antagonista) hatások érvényesülnek közöttük.

A gyakorlati tapasztalat az, hogy ugyan az EPA és a DHA együtt is hatékonyak, de terápiás, sokkal kedvezőbb biológiai hatásokat az egymástól időben elkülönített EPA és DHA szedéssel lehet elérni.

Ennek megfelelően a következő javaslatunk van a különböző EPA + DHA termékek használatát illetően:

WTN Omega-3

Annak ellenére, hogy a műszaki tartalmat illetően a piac jelenlegi legjobb összetételű terméke (EPA+DHA), mi azt javasoljuk, hogy főleg megelőzési célból használd. Minden előnyt biztosít, amit más gyártók omega-3 terméke esetében tapasztalhattál.

WTN Omega-3 Ultra

Mivel az EPA és a DHA versenyez egymással a felszívódás során, ezért ezeket különválasztva rendkívül kedvező biológiai hatás érhető el. Ezért ezt a terméket azoknak ajánljuk, akik mind az EPA, mind a DHA hatásait maximalizálni szeretnék, pl. napi kb. 1200 mg DHA növeli a férfi libidót, ezt azonban sima halolaj szedéssel nem lehet elérni.

WTN DHA

Azoknak, akik csak a DHA biológiai hatásait szeretnék maximalizálni, pl. terápiás célból. A DHA hatással lehet:

·         az egészséges agyműködésre,

·         a szembetegségek megelőzésére,

·         a férfiak szexuális egészségére,

·         terhesség során a magzat egészséges agyi és idegrendszeri fejlődésére,

·         a szülés utáni depresszió megelőzésére,

·         új idegpályák képződésére,

·         az idegek közötti ingerület átvitel javítására,

·         a memória és tanulási hatékonyság növelésére,

·         a viselkedés idegi szabályozására (dopamin szintézisre),

·         a szív- és érrendszeri egészség megőrzésére,

·         a gyulladás csökkentésére.

·         Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!

·         Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt vagy kávé fogyasztása után min. 2 óra múlva célszerű bevenni.

·         Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tehéntej alapú készítményekkel!

·         Ez a termék nem vegán: Mert a kapszula alapanyaga nagytisztaságú marhazselatin, illetve a halolaj is értelemszerűen állati eredetű.

WTN EPA

Azoknak, akik az EPA biológiai hatásait szeretnék maximalizálni, pl. terápiás célból. Az EPA segíthet:

·         a gyulladáscsökkentésben,

·         a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében,

·         triglicerid szint csökkentésében,

·         hangulati problémák kiküszöbölésében,

·         kognitív funkciók javításában,

·         új idegsejtek képződésében.

Hogyan érdemes omega-3 halolajat vásárolni, mire érdemes figyelni?

Néhány általános alkalmazható tipp, hogy a megfelelő terméket válaszd:

1. Nem a halolaj koncentrációját kell figyelni, hanem az omega-3 zsírsavak koncentrációját, kiváltképp az EPA és a DHA koncentrációját (jellemzően mg/kapszula mértékegységben van megadva).

2. A triglicerid forma (természetes) hatékonyabb, mint az észter forma. Minden címkén fel van tüntetve, hogy milyen forma. Ha nincs, akkor a gyengébbet (észter forma) fogod kapni.

3. Hagyd figyelmen kívül a marketingüzeneteket.

Jellemző üres marketinglózungok:

3. 1.

A gyártó arra hivatkozik, hogy a termék hozzáadott E-vitamint tartalmaz, illetve rendszeresen feltűnik az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) által engedélyezett, E-vitaminra megfogalmazható állítás is, miszerint „Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.”

Ezek az E-vitaminra vonatkozó állítások igazak ugyan, csakhogy az E-vitamin nem hatóanyagként van jelen a halolajakban, hanem tartósítószerként, vagyis nagyon kicsi a koncentrációja, ezért biológiai hatást nem fejt ki érdemben. Az E-vitamin akkor van hatóanyagként a termékben, ha a címkén lévő táblázatban külön is fel van tüntetve.

3. 2.

A gyártó arra hivatkozik, hogy a halolaj környezetkímélő ipari halászatból származik.

Itt most gondolkodjon már el mindenki egy kicsit, mert szerintünk erősen megkérdőjelezhető, hogy a mai globális modernitásban ez valóság, vagy csak marketing, hiszen az ipari halászat sajnos nem környezetkímélő.

4. A halolaj frissességét jelző ún. TOTOX érték

Ennek a mutatónak a feltüntetése is leggyakrabban megtévesztés céljából történik.

A részletekbe felesleges belemenni, de a lényeg az, hogy minél kisebb az ún. TOTOX érték, annál frissebb a halolaj (a TOTOX érték a tárolás során nő, és végül elér egy értéket, ami a halolaj avasságát jelzi, és nem ajánlott a fogyasztása).

Ezért azzal ki lehet tűnni a halolajokat tartalmazó termékek közül, ha egy gyártó nagyon kis TOTOX értéket ad meg a csomagoláson és/vagy honlapján. Ezzel is jelezve, hogy az ő terméke nagyon friss.

Csakhogy a valóságban nem a termékben lévő halolaj TOTOX értékét adják meg, hanem a halászat után frissen előállított halolajét, ami értelemszerűen tényleg nagyon friss. Mire azonban a fogyasztókhoz kerül a termék már köszönőviszonyban sincs ezzel.

Egyes források szerint pl. a Peruból és Chiléből érkező olajok nagy része 200-400 TOTOX értékkel rendelkezik, a maximálisan megengedett 26 helyett, mert sokszor több hónapos tárolás előzheti meg a finomítást.

A NÉBIH 2022-es magyarországi vizsgálatában így írt erről:

„A vizsgált termékek közül egy esetben a dobozon megadott TOTOX érték nem a késztermékre vonatkozott, hanem az alapanyagra, és jelentősen eltért a vizsgált termék oxidációs értéke a dobozon jelölttől.”

Összegezve a véleményünk az, hogy a TOTOX értéket érdemes mindenkinek figyelmen kívül hagynia, a piacon lévő termékek döntően azonosan jó minőségűek ebből a szempontból. Nem ez alapján érdemes dönteni.

5. Ár-érték szerint tájékozódj.

A már hivatkozott NÉBIH 2022-es vizsgálatnak az eredménye az lett, hogy ha eltekintünk az E-vitamin, szennyezők, TOTOX-al kapcsolatos marketingüzenetektől, a Magyarországon kapható omega-3 termékek címkéjén feltűntetett EPA+DHA koncentrációja megfelel a valóságnak. Ennek megfelelően ár-érték alapján érdemes terméket választani.

Az EPA és a DHA koncentrációját is figyelve azt kell kiszámolni, hogy egy adagban mennyi EPA és mennyi DHA van, illetve ezek mennyibe kerülnek fajlagosan (Ft/adag).

Vannak olyan termékek, ahol 3 kapszulában van annyi EPA+DHA, mint más termékeknél egyetlen kapszulában. Tehát nem egy flakonban lévő kapszulák számát kell nézni, hanem azt, hogy egy adagnyi (pl. 600 mg) EPA+DHA hány forintba kerül a végén.

Összetevők: halolaj koncentrátum, zselatin, glicerin, víz, kevert tokoferolok.

Aktív komponensek

1 kapszulában

Halolaj

1000 mg

   Omega-3 zsírsavak (triglicerid formák)

750 mg

     DHA (dokozahexaénsav)

300 mg

     EPA (eikozapentaénsav)

400 mg

     Egyéb omega-3 zsírsavak

50 mg

WTN Omega-3 használati javaslat:

Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula, lehetőség szerint étkezés közben.

Figyelmeztetés

·         Túlzott halolaj fogyasztás esetén előfordulhat hasmenés, ne lépd túl az ajánlott mennyiséget.

·         Érzékeny emésztőrendszer esetén fogyaszd étkezés közben.

·         Lassú gyomorműködés esetén megjelenhetnek reflux jellegű tünetek, böfögés.

·         Ha allergiás vagy a hal fehérjére, ne használd a terméket.

·         Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

·         A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.

·         Javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt vagy kávé fogyasztása után min. 2 óra múlva célszerű bevenni.

·         Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tehéntej alapú készítményekkel!

·         Ez a termék nem vegán: Mert a kapszula alapanyaga nagytisztaságú marhazselatin, illetve a halolaj is értelemszerűen állati eredetű.

Leírás

Az Északi-tengerből, Norvégiából származó, extra nagy tisztaságú halolajból kivont természetes formájú EPA (eikozapentaénsav), amely monoterápiás alkalmazása hatásosabbnak bizonyulhat a krónikus gyulladások csökkentésében, a hangulat és kognitív funkciók szabályozásában, a szív-és érrendszer egészségének megőrzésében, mint a DHA-t és EPA-t együtt tartalmazó halolajaké.

Miben előremutató a WTN EPA, más, hasonló termékekhez képest?

·         Egyedülállóan nagy koncentrációban tartalmaz EPA-t (800mg DHA/kapszula) közel minden egyéb Magyarországon kapható kapszulás omega-3 termékhez képest (1. ábra).

·         A piacon megvásárolható készítményekben az EPA mellett leggyakrabban más zsírsavak is hasonló arányban vannak (pl. DHA) ez azonban gátolja az EPA felszívódását, mivel a DHA és az EPA felszívódásához ugyanarra az enzimre van szükség. A nagy tisztaságú EPA előnye ilyen formában az, hogy maximalizálni lehet a hatását, illetve a biológiai előnyeit ennek a zsírsavnak.

·         Természetes E-vitaminnal, kevert tokoferolokkal van tartósítva, nem pedig a gyenge minőségű szintetikus Dl-tokoferil acetáttal, vagy D-tokoferil-acetáttal, és nem is izolált alfa tokoferollal.

Milyen esetekben használd?

·         Az EPA-hiányt neurológiai állapotokkal, ízületi gyulladással, szívbetegséggel, felgyorsult öregedéssel és autoimmun rendellenességekkel hozták összefüggésbe, feltehetően a gyulladásos reakciók közvetlen vagy közvetett hatásai eredményeként, amelyek az EPA-szint emelésével módosíthatóak, javíthatóak.

Ezek tükrében tehát jótékony lehet:

·         gyulladáscsökkentés támogatásában,

·         szív- és érrendszer egészségének megőrzésében,

·         hangulati problémák kiküszöbölésében,

·         kognitív funkciók javításában (memória, tanulási készségek),

·         trigliceridszint csökkentésében,

·         új idegsejtek képződésében.

LÉNYEG: a halolajakban lévő EPA-ra és DHA-ra hatóanyagokként tekinthetünk, amelyek biohasznosulását az is befolyásolja, hogy a felszívódás során ugyanazért a szállítómolekuláért versenyeznek. Tehát egymást kioltó (antagonista) hatások érvényesülnek közöttük.

A gyakorlati tapasztalat az, hogy ugyan az EPA és a DHA együtt is hatékonyak, de terápiás, sokkal kedvezőbb biológiai hatásokat az egymástól időben elkülönített EPA és DHA szedéssel lehet elérni.

Ennek megfelelően a következő javaslatunk van a különböző EPA + DHA termékek használatát illetően:

WTN Omega-3

Annak ellenére, hogy a műszaki tartalmat illetően a piac jelenlegi legjobb összetételű terméke (EPA+DHA), mi azt javasoljuk, hogy főleg megelőzési célból használd. Minden előnyt biztosít, amit más gyártók omega-3 terméke esetében tapasztalhattál.

WTN Omega-3 Ultra

Mivel az EPA és a DHA versenyez egymással a felszívódás során, ezért ezeket különválasztva rendkívül kedvező biológiai hatás érhető el. Ezért ezt a terméket azoknak ajánljuk, akik mind az EPA, mind a DHA hatásait maximalizálni szeretnék, pl. napi kb. 1200 mg DHA növeli a férfi libidót, ezt azonban sima halolaj szedéssel nem lehet elérni.

WTN DHA

Azoknak, akik csak a DHA biológiai hatásait szeretnék maximalizálni, pl. terápiás célból. A DHA hatással lehet:

·         az egészséges agyműködésre,

·         a szembetegségek megelőzésére,

·         a férfiak szexuális egészségére,

·         terhesség során a magzat egészséges agyi és idegrendszeri fejlődésére,

·         a szülés utáni depresszió megelőzésére,

·         új idegpályák képződésére,

·         az idegek közötti ingerület átvitel javítására,

·         a memória és tanulási hatékonyság növelésére,

·         a viselkedés idegi szabályozására (dopamin szintézisre),

·         a szív- és érrendszeri egészség megőrzésére,

·         a gyulladás csökkentésére.

·         Ha bármely termékösszetevőre allergiás, túlérzékeny vagy, ne használd a terméket!

·         Nagyon javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt vagy kávé fogyasztása után min. 2 óra múlva célszerű bevenni.

·         Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tehéntej alapú készítményekkel!

·         Ez a termék nem vegán: Mert a kapszula alapanyaga nagytisztaságú marhazselatin, illetve a halolaj is értelemszerűen állati eredetű.

WTN EPA

Azoknak, akik az EPA biológiai hatásait szeretnék maximalizálni, pl. terápiás célból. Az EPA segíthet:

·         a gyulladáscsökkentésben,

·         a szív- és érrendszer egészségének megőrzésében,

·         triglicerid szint csökkentésében,

·         hangulati problémák kiküszöbölésében,

·         kognitív funkciók javításában,

·         új idegsejtek képződésében.

Hogyan érdemes omega-3 halolajat vásárolni, mire érdemes figyelni?

Néhány általános alkalmazható tipp, hogy a megfelelő terméket válaszd:

1. Nem a halolaj koncentrációját kell figyelni, hanem az omega-3 zsírsavak koncentrációját, kiváltképp az EPA és a DHA koncentrációját (jellemzően mg/kapszula mértékegységben van megadva).

2. A triglicerid forma (természetes) hatékonyabb, mint az észter forma. Minden címkén fel van tüntetve, hogy milyen forma. Ha nincs, akkor a gyengébbet (észter forma) fogod kapni.

3. Hagyd figyelmen kívül a marketingüzeneteket.

Jellemző üres marketinglózungok:

3. 1.

A gyártó arra hivatkozik, hogy a termék hozzáadott E-vitamint tartalmaz, illetve rendszeresen feltűnik az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatal (EFSA) által engedélyezett, E-vitaminra megfogalmazható állítás is, miszerint „Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.”

Ezek az E-vitaminra vonatkozó állítások igazak ugyan, csakhogy az E-vitamin nem hatóanyagként van jelen a halolajakban, hanem tartósítószerként, vagyis nagyon kicsi a koncentrációja, ezért biológiai hatást nem fejt ki érdemben. Az E-vitamin akkor van hatóanyagként a termékben, ha a címkén lévő táblázatban külön is fel van tüntetve.

3. 2.

A gyártó arra hivatkozik, hogy a halolaj környezetkímélő ipari halászatból származik.

Itt most gondolkodjon már el mindenki egy kicsit, mert szerintünk erősen megkérdőjelezhető, hogy a mai globális modernitásban ez valóság, vagy csak marketing, hiszen az ipari halászat sajnos nem környezetkímélő.

4. A halolaj frissességét jelző ún. TOTOX érték

Ennek a mutatónak a feltüntetése is leggyakrabban megtévesztés céljából történik.

A részletekbe felesleges belemenni, de a lényeg az, hogy minél kisebb az ún. TOTOX érték, annál frissebb a halolaj (a TOTOX érték a tárolás során nő, és végül elér egy értéket, ami a halolaj avasságát jelzi, és nem ajánlott a fogyasztása).

Ezért azzal ki lehet tűnni a halolajokat tartalmazó termékek közül, ha egy gyártó nagyon kis TOTOX értéket ad meg a csomagoláson és/vagy honlapján. Ezzel is jelezve, hogy az ő terméke nagyon friss.

Csakhogy a valóságban nem a termékben lévő halolaj TOTOX értékét adják meg, hanem a halászat után frissen előállított halolajét, ami értelemszerűen tényleg nagyon friss. Mire azonban a fogyasztókhoz kerül a termék már köszönőviszonyban sincs ezzel.

Egyes források szerint pl. a Peruból és Chiléből érkező olajok nagy része 200-400 TOTOX értékkel rendelkezik, a maximálisan megengedett 26 helyett, mert sokszor több hónapos tárolás előzheti meg a finomítást.

A NÉBIH 2022-es magyarországi vizsgálatában így írt erről:

„A vizsgált termékek közül egy esetben a dobozon megadott TOTOX érték nem a késztermékre vonatkozott, hanem az alapanyagra, és jelentősen eltért a vizsgált termék oxidációs értéke a dobozon jelölttől.”

Összegezve a véleményünk az, hogy a TOTOX értéket érdemes mindenkinek figyelmen kívül hagynia, a piacon lévő termékek döntően azonosan jó minőségűek ebből a szempontból. Nem ez alapján érdemes dönteni.

5. Ár-érték szerint tájékozódj.

A már hivatkozott NÉBIH 2022-es vizsgálatnak az eredménye az lett, hogy ha eltekintünk az E-vitamin, szennyezők, TOTOX-al kapcsolatos marketingüzenetektől, a Magyarországon kapható omega-3 termékek címkéjén feltűntetett EPA+DHA koncentrációja megfelel a valóságnak. Ennek megfelelően ár-érték alapján érdemes terméket választani.

Az EPA és a DHA koncentrációját is figyelve azt kell kiszámolni, hogy egy adagban mennyi EPA és mennyi DHA van, illetve ezek mennyibe kerülnek fajlagosan (Ft/adag).

Vannak olyan termékek, ahol 3 kapszulában van annyi EPA+DHA, mint más termékeknél egyetlen kapszulában. Tehát nem egy flakonban lévő kapszulák számát kell nézni, hanem azt, hogy egy adagnyi (pl. 600 mg) EPA+DHA hány forintba kerül a végén.

Összetevők: halolaj koncentrátum, zselatin, glicerin, víz, kevert tokoferolok.

Aktív komponensek

1 kapszulában

Halolaj

1000 mg

   Omega-3 zsírsavak (triglicerid formák)

750 mg

     DHA (dokozahexaénsav)

300 mg

     EPA (eikozapentaénsav)

400 mg

     Egyéb omega-3 zsírsavak

50 mg

WTN Omega-3 használati javaslat:

Ajánlott mennyiség: napi 1 kapszula, lehetőség szerint étkezés közben.

Figyelmeztetés

·         Túlzott halolaj fogyasztás esetén előfordulhat hasmenés, ne lépd túl az ajánlott mennyiséget.

·         Érzékeny emésztőrendszer esetén fogyaszd étkezés közben.

·         Lassú gyomorműködés esetén megjelenhetnek reflux jellegű tünetek, böfögés.

·         Ha allergiás vagy a hal fehérjére, ne használd a terméket.

·         Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

·         A készítményt tartsd gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.

·         Javasolt az étrend-kiegészítők szedését elkülöníteni a kávé fogyasztásától. Legalább fél órával a kávé fogyasztása előtt vagy kávé fogyasztása után min. 2 óra múlva célszerű bevenni.

·         Nem javasolt az étrend-kiegészítők bevétele tehéntej alapú készítményekkel!

·         Ez a termék nem vegán: Mert a kapszula alapanyaga nagytisztaságú marhazselatin, illetve a halolaj is értelemszerűen állati eredetű.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Hasonló termékek

BioCo Omega 3-6-9 kapszula, 60 db

5.150 Ft
A gyártó összes terméke: BioCo
Cikkszám: 5998607100757
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Sanct Bernhard Omega 3-6-9 lenmagolaj kapszula, 180 db

5.040 Ft
A gyártó összes terméke: Sanct Bernhard
Cikkszám: 4250382202752
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Eskimo Omega-3 kapszula, 60 db

5.400 Ft
A gyártó összes terméke: Eskimo-3
Cikkszám: 7391325333328
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Bioco Halolaj 1000mg Kapszula, 100 db

4.960 Ft
A gyártó összes terméke: BioCo
Cikkszám: 5998607103536
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Béres Omega-3 Kapszula 100 Db

4.885 Ft
A gyártó összes terméke: Béres
Cikkszám: 5997207710410
Jelenleg nem kapható

Bioheal Omega 3-6-9 lágykapszula, 100 db

4.810 Ft
A gyártó összes terméke: Bioheal
Cikkszám: 5999088300285
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Herbiovit omega-3 plus halolaj lágykapszula 100 db

5.590 Ft
A gyártó összes terméke: Herbiovit
Cikkszám: 5999107117337
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Vitamin Station Omega 3 zselékapszula, 90 db

4.710 Ft
A gyártó összes terméke: Vitamin Station
Cikkszám: 461636446219
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)