Leírás és Paraméterek
Az Omega-3 olyan esszenciális, többszörösen telítetlen zsírsav, melyet szervezetünk nem képes előállítani, így táplálkozás útján kell pótolnunk.
Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
Támogatja a normál agyműködést és a szem egészségét.
A szardíniából és szardellából készült Omega3 zselékapszulának nincs bántó utóíze, illata pedig kellemes a modern gyártási technológiának köszönhetően.
A Vitamin Station Omega3 kapszulája 600 mg halolajat tartalmaz.
Az eszkimók fogyasztják a világon a legtöbb húst, mégis náluk a legkisebb a szív- és keringési betegségek előfordulása. A húsfogyasztásukat ugyanis főként a tengeri halak teszik ki, melynek húsában található halolaj igen kedvezően befolyásolja a koleszterin értéket, illetve csökkenti a trombociták összetapadását, ezzel a vérrögképződés kockázatát.
Az Omega-3 halolaj legnagyobb mennyiségben a hideg vízi tengeri halak húsában –abból is a halolajban gazdagabb fajtákban, pl. makréla, hering, lazac- található meg.
Az európai halfogyasztáshoz képest (kb. 22kg/fő/év) a magyar átlag nagyon alul marad (3kg/fő/év!!!; kivétel Baja, ahol kb. 39kg/fő/év /forrás: origo/). Magyarországon sok családban csak az ünnepek idején kerül hal az asztalra, vagyis nagyon ritkán fogyasztunk belőle, így kevés halolaj jut szervezetünkbe.
Nem csoda, ha nálunk a lakosság több mint 50%-át éri utol élete során a szív- és érrendszeri problémák valamelyike. Ennek ugyan számos oka lehet, de az egyik gyakori ok az Omega-3 zsírsav hiányából adódhat.
Az Omega-3 jelentősége
Az Omega-3 egy esszenciális zsírsav, amelyet szervezetünk nem képes előállítani, így csak külső forrásból fedezhetjük a szükségletet. A halolaj speciális összetételénél fogva gátolhatja a vérrögök képződését, ezáltal csökkenhet a szívinfarktus és az agyvérzés kockázata.
Az Omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú szerepet játszanak az idegsejtek és az agysejtek membránjainak ápolásában, táplálásában, valamint gyulladáscsökkentő hatásuk sem elhanyagolható. Ez azért lényeges, mert a krónikus gyulladások felelősek a depresszió, szorongás, ADHD és egyéb olyan degeneratív megbetegedések kialakulásáért, mint a demencia vagy az Alzheimer-kór.
Az Omega-3 hiánya nagyon sokféle tünetet produkálhat, emiatt többnyire fel sem merül, hogy Omega-3 hiány lehet a baj okozója, amit egy kis halolaj könnyen pótolhatna.
ILYEN TÜNETEKNÉL GYANAKODHATUNK OMEGA-3 HIÁNYRA:
Magas LDL és alacsony HDL koleszterinszint
Magas triglicerid –vérzsírszint
Magas vérnyomás
Érelmeszesedés
Szívinfarktus
Agyvérzés
Az egész szervezetet érintő gyulladásos folyamatok (pl. reumatikus-, ízületi gyulladások, bőrgyulladások…)
Gyakori migrénes fejfájás
Gyenge immunrendszer
Csökkent agyi kapacitás
Tanulási nehézségek
Halolaj segítségével csökkenthetjük e betegségek kialakulásának kockázatát, ill. mérsékelhetünk bizonyos tüneteket. Na de mit tegyünk, ha nem lakunk tengerparton, nem vagyunk kibékülve a tengeri herkentyűkkel, vagy a mi konyhánk nem az effélékre specializálódott?
Válasszunk egy gazdaságos és egyszerű megoldást és szerezzük be a Vitamin Station Omega3 halolaj kapszuláját, mellyel könnyedén pótolhatjuk szervezetünk Omega-3 szükségletét!
A Vitamin Station halolaj kapszulája 600 mg halolajat tartalmaz. A szardíniából és szardellából készült Omega3 zselékapszulának nincs bántó utóíze, illata pedig kellemes a modern gyártási technológiának köszönhetően.
Az Omega3 segítséget nyújt szívünknek, ezért szívből ajánljuk!
Leírás
Az Omega-3 olyan esszenciális, többszörösen telítetlen zsírsav, melyet szervezetünk nem képes előállítani, így táplálkozás útján kell pótolnunk.
Hozzájárul a szív megfelelő működéséhez.
Támogatja a normál agyműködést és a szem egészségét.
A szardíniából és szardellából készült Omega3 zselékapszulának nincs bántó utóíze, illata pedig kellemes a modern gyártási technológiának köszönhetően.
A Vitamin Station Omega3 kapszulája 600 mg halolajat tartalmaz.
Az eszkimók fogyasztják a világon a legtöbb húst, mégis náluk a legkisebb a szív- és keringési betegségek előfordulása. A húsfogyasztásukat ugyanis főként a tengeri halak teszik ki, melynek húsában található halolaj igen kedvezően befolyásolja a koleszterin értéket, illetve csökkenti a trombociták összetapadását, ezzel a vérrögképződés kockázatát.
Az Omega-3 halolaj legnagyobb mennyiségben a hideg vízi tengeri halak húsában –abból is a halolajban gazdagabb fajtákban, pl. makréla, hering, lazac- található meg.
Az európai halfogyasztáshoz képest (kb. 22kg/fő/év) a magyar átlag nagyon alul marad (3kg/fő/év!!!; kivétel Baja, ahol kb. 39kg/fő/év /forrás: origo/). Magyarországon sok családban csak az ünnepek idején kerül hal az asztalra, vagyis nagyon ritkán fogyasztunk belőle, így kevés halolaj jut szervezetünkbe.
Nem csoda, ha nálunk a lakosság több mint 50%-át éri utol élete során a szív- és érrendszeri problémák valamelyike. Ennek ugyan számos oka lehet, de az egyik gyakori ok az Omega-3 zsírsav hiányából adódhat.
Az Omega-3 jelentősége
Az Omega-3 egy esszenciális zsírsav, amelyet szervezetünk nem képes előállítani, így csak külső forrásból fedezhetjük a szükségletet. A halolaj speciális összetételénél fogva gátolhatja a vérrögök képződését, ezáltal csökkenhet a szívinfarktus és az agyvérzés kockázata.
Az Omega-3 zsírsavak kulcsfontosságú szerepet játszanak az idegsejtek és az agysejtek membránjainak ápolásában, táplálásában, valamint gyulladáscsökkentő hatásuk sem elhanyagolható. Ez azért lényeges, mert a krónikus gyulladások felelősek a depresszió, szorongás, ADHD és egyéb olyan degeneratív megbetegedések kialakulásáért, mint a demencia vagy az Alzheimer-kór.
Az Omega-3 hiánya nagyon sokféle tünetet produkálhat, emiatt többnyire fel sem merül, hogy Omega-3 hiány lehet a baj okozója, amit egy kis halolaj könnyen pótolhatna.
ILYEN TÜNETEKNÉL GYANAKODHATUNK OMEGA-3 HIÁNYRA:
Magas LDL és alacsony HDL koleszterinszint
Magas triglicerid –vérzsírszint
Magas vérnyomás
Érelmeszesedés
Szívinfarktus
Agyvérzés
Az egész szervezetet érintő gyulladásos folyamatok (pl. reumatikus-, ízületi gyulladások, bőrgyulladások…)
Gyakori migrénes fejfájás
Gyenge immunrendszer
Csökkent agyi kapacitás
Tanulási nehézségek
Halolaj segítségével csökkenthetjük e betegségek kialakulásának kockázatát, ill. mérsékelhetünk bizonyos tüneteket. Na de mit tegyünk, ha nem lakunk tengerparton, nem vagyunk kibékülve a tengeri herkentyűkkel, vagy a mi konyhánk nem az effélékre specializálódott?
Válasszunk egy gazdaságos és egyszerű megoldást és szerezzük be a Vitamin Station Omega3 halolaj kapszuláját, mellyel könnyedén pótolhatjuk szervezetünk Omega-3 szükségletét!
A Vitamin Station halolaj kapszulája 600 mg halolajat tartalmaz. A szardíniából és szardellából készült Omega3 zselékapszulának nincs bántó utóíze, illata pedig kellemes a modern gyártási technológiának köszönhetően.
Az Omega3 segítséget nyújt szívünknek, ezért szívből ajánljuk!
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.