Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

New Chapter Postnatal Szoptatós multivitamin 270 db

59.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 727783901965
A gyártó összes terméke: New Chapter
Raktárkészlet: 0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)
Szerezhető hűségpontok: 1198

Leírás és Paraméterek

A Perfect Postnatal elsősorban a szoptató anyáknak ajánlott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó multivitamin, teljes értékű Vassal, B6 vitaminnal, Jóddal és D3 vitaminnal.

·         speciálisan a szoptató Nők számára

·         a szervezet táplálékként ismeri fel

·         könnyen emészthető, még üres gyomorra bevéve is

·         Szintetikus, izolált vitaminok és ásványi anyagok helyett egy bio zöldség- és gyümölcskivonatok, valamint szupertáplálékok közegében fermentált, biotranszformált vitaminok, nyomelemek és egyéb növényi hatóanyagok teljes spektrumát kínálja.

A modern kor legnagyobb egészségügyi problémája az ún. „B típusú” alultápláltság, a létfontosságú mikrotápanyagok krónikus hiánya, amely évek, évtizedek alatt aláássa egészségünket és krónikus degeneratív betegségek kialakulásához vezethet. A krónikus mikrotápanyag-hiány manapság sajnos már gyermekkorban jelentkezhet, melynek következményei az egyén későbbi életére és egészségi állapotára nézve lesújtóak. A terhes és szoptató anya szervezetének állapota alapvető hatással van a felnövekvő nemzedék egészségi állapotára.

A teherbe eső nők legalább 80%-a a teherbe esés pillanatában még a saját szervezete optimális működéséhez szükséges mikroelemek elegendő mennyiségével sem rendelkezik (USDA felmérés). Hogyan lesz képes igy egy új élet, egy másik szervezet számára elegendő tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot biztositani? 

Ezt a problémát teljes mértékben szem előtt tartva alkották meg a Perfect Postnatal formuláját, amely messze túlmutat a hagyományos „terhesvitaminok” koncepcióján. Szintetikus, izolált vitaminok és ásványi anyagok helyett egy bio zöldség- és gyümölcskivonatok, valamint szupertáplálékok közegében fermentált, biotranszformált vitaminok, nyomelemek és egyéb növényi hatóanyagok teljes spektrumát kínálja. Mivel a hatóanyagok táplálék-kötésben vannak, azonnal képesek csillapitani a szervezet mikrotápanyag „éhségét” és támogatni az élettani folyamatokat.

CSAK TERMÉSZETES HATÓANYAGOKAT TARTALMAZ!

A termék összes hatóanyaga átmegy egy fermentációs folyamaton. A fermentáció tulajdonképpen nem más, mint amikor valamilyen nyers táplálékot enzimek és esetleg megfelelő mikroorganizmusok segítségével alakítanak át más, kémiailag egyszerűbb vegyületté vagy vegyületekké. Így az élő szervezet számára jobban hasznosuló tápanyagokat és hatékonyabb felszívódást biztosítanak.

Ami még fontos és nem sokan tudják, hogy, ha az édesanyának a bélflórája a terhesség alatt egyensúlyban van, akkor a megszületendő gyermeknek az allergiás rizikója csökken. Ez az anyatej összetétele szempontjából is fontos. A legnehezebben bejuttatható tápanyagokat: a vasat és a folsavat is probiotikus formában tartalmazza, tehát ezek felszívódása és hasznosulása is mérésekkel bizonyítottan egyedülállóan kiváló.

A probiotikus baktériumok szabályozzák a bélcsatorna immunfolyamatait, gátolják az allergiás folyamatok kialakulását. A bifidobaktériumok hiánya a fejlődő immunrendszer egészének olyan zavarait idézheti elő, amely későbbi életkorban hajlamosíthat allergia, cukorbetegség, elhízás, szívbetegségek kialakulására is.

Számos klinikai vizsgálat bizonyította, hogy a probiotikumok hatékonyan képesek a csecsemőkori ekcéma, atópia megelőzésére. Védik a babát a bélcsatornán keresztüli fertőzésekkel szemben is.

A probiotikus baktériumokat kifejtett hatásuk és nem felépítésük alapján osztályozzák. A baktériumok elkülönítésére bizonyos "tevékenységük" alapján kerül sor. Mivel a baktériumflóra egyedi, egy probiotikumnak nem feltétlen van azonos hatása a népesség valamennyi tagjára. Különbségek lehetnek a gazdaszervezet életkora szerint, vannak csak bizonyos életszakaszban, pl. csecsemő vagy kisdedkorban, vagy éppen az idősödő szervezetben jótékony hatású baktériumok.

A probiotikus törzsek eltérő hatásjellegzetességei miatt gyakran több törzs együttes keverékét alkalmazzák, vagy jótékony hatásuk fokozása érdekében növekedésüket, kolonizációjukat elősegítő frukto-oligosacharidokkal (prebiotikumokkal) együtt használják.

A felhasznált alapanyagok minősége alapvetően meghatározza egy termék minőségét. Ez fokozottan igaz a táplálék kiegészítőkre, mivel ebben az esetben a termék biológiai hatékonysága az összehasonlítás mércéje. Csak a legjobb minőségű alapanyagokból lehet a leghatékonyabb termékeket elállítani. Csak az organikus termesztéssel elállított „bio“ alapanyagokról mondható el, hogy nem terhelik a szervezetet a nagyüzemi mezőgazdaság által használt vegyszerekkel, nem tartalmaznak genetikai kísérletezéssel manipulált fajokból származó alapanyagokat. Az organikus termesztésből származó alapanyagok hatóanyagtartalma és biológiai értéke kimagasló.

A test szülés utáni szükségleteinek kielégítésé céljából a Perfect Postnatal a vörösvérsejt képződéshez nélkülözhetetlen Vasat és Folsavat tartalmaz.

A termékben lévő B-vitaminok természetesen támogatják a szervezet azon energiaszükségletét, melyre az anyaság kezdetén és a szoptatás ideje alatt szükség van. Legújabb kutatások kimutatták, hogy a napi szinten fogyasztott multivitamin támogatja a jó közérzetet és segít a stressz és fáradtság leküzdésében.

A Perfect Postnatal olyan, hagyományosan a szoptató anyák számára ajánlott növények keverékét tartalmazza bio formában, mint a zab, a kurkuma, vagy a kamilla.

A Perfect Postnatal bio összetevőket tartalmazó multivitamin elősegíti, hogy az elfoglalt édesanyák egy bármikor – akár éhgyomorra is – fogyasztható teljesértékű étrend kiegészítőhöz jussanak.

Alkalmazás: napi 3 tabletta. Bármikor, akár éhgyomorra is bevehető. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek számára nem adható.

Összetevők

Mennyiség 3 tablettában

Napi érték

A-vitamin (100% erjesztő közegből származó béta-karotin formájában)

1300 mcg

100%

C-vitamin (aszkorbinsavként táptalajból)

75 mg

63%

D3-vitamin (kolekalciferol erjesztő táptalajból)

50 mcg

333%

E-vitamin (d-alfa-tokoferil-acetát fermentáló közegből)

20,9 mg

110%

K-vitamin (filokinon [K1] erjesztő táptalajból és menakinon-7 [K2] natto-ból)

90 mcg

100%

Tiamin (tiamin-hidrokloridként erjesztő táptalajból)

1,4 mg

100%

Riboflavin (erjesztő táptalajból)

1,6 mg

100%

Niacin (niacinamidként ferment táptalajból)

18 mg

100%

B6-vitamin (piridoxin-hidrokloridként fermentléből)

10 mg

500%

Folát (metilfolátként és erjesztő tápközegből származó 105 mcg folsavként)

540 mcg

90%

B12-vitamin (fermentációs közegből származó cianokobalamin formájában)

3 mcg

107%

Biotin (erjesztő tápközegből)

35 mcg

100%

Pantoténsav (fermentációs tápközegből származó kalcium-D-pantotenát formájában)

7 mg

100%

Kalcium (Lithothamnion calcareum algából)

75 mg

6%

Vas (erjedési közegből származó vas-fumarát formájában)

18 mg

67%

Jód (50% kálium-jodid erjesztő közegből és 50% moszatból)

150 mcg

52%

Magnézium (erjesztő tápközegből származó magnézium-oxid és Lithothamnion calcareum formájában)

20 mg

5%

Cink (erjesztő közegből származó cink-oxidként)

10 mg

77%

Szelén (szelén-dioxid erjedési közegből)

70 mcg

100%

Réz (erjesztő tápközegből vízmentes réz-szulfát formájában)

1 mg

77%

Mangán (erjesztő tápközegből származó mangán-klorid formájában)

2,6 mg

100%

Króm (króm-kloridként fermentáló közegből)

45 mcg

100%

Molibdén (nátrium-molibdát fermentáló közegből)

20 mcg

40%

Szülés utáni gyógynövénykeverék (erjesztő táptalajból): Organikus zab, organikus citromfű (levél), organikus kamilla (virág), organikus levendula (virág), organikus kardamom (gyümölcs)

200 mg

Szerves moszat (Ascophyllum nodosum) (thallus)

90 mg

Szerves Nigella (Nigella sativa) (mag)

40 mg

Szerves kurkuma (rizóma) 27,2 mg erjesztő táptalajból és 8 mg szuperkritikus kivonatból

35,2 mg

• Napi érték nincs meghatározva

Egyéb összetevők: Fermentáló közeg (szerves szójaliszt, organikus akácmézga, szerves Saccharomyces cerevisiae, szerves maltodextrin, szerves narancshéj por, szerves melasz, szerves sárgarépa por, tejsavbaktériumok [Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum és Lactobacillus rhamnosus], papain (deaktivált) ), bromelain (deaktivált), szerves lucernapor és szerves sáfrányolaj), szerves akácmézga, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, lac-gyanta és karnaubaviasz

Tartalmaz: Erjesztett szója.

Gluténmentes; 100% vegetáriánus; nincsenek mesterséges aromák vagy színezékek.

Vigyázat: Mint minden étrend-kiegészítő esetében, kérje egészségügyi szakember véleményét a termék használatáról. Ha gyógyszert szed, vagy szoptat, terhes vagy terhességet tervez, a termék használata előtt konzultáljon egészségügyi szakemberrel. Ha mellékhatást vagy allergiás reakciót tapasztal, hagyja abba a felhasználást, és forduljon egészségügyi szakemberhez. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Tartsa távol gyermekektől.

FIGYELMEZTETÉS: A vas tartalmú termékek véletlen túladagolása a 6 év alatti gyermekek halálos mérgezésének fő oka. Tartsa ezt a terméket gyermekektől elzárva. Véletlen túladagolás esetén azonnal hívjon orvost.

A-vitamin (béta-karotin) 1300 mcg
C-vitamin (aszkorbinsav) 75 mg
D3-vitamin (kolekalciferol) 50 mcg
E-vitamin (d-alfa-tokoferil-acetát) 20,9 mg
K-vitamin (filokinon és menakinon-7) 90 mcg
Tiamin (tiamin-hidrokloridként) 1,4 mg
Riboflavin 1,6 mg
Niacin (niacinamid) 18 mg
B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) 10 mg
Folát (metilfolát és folsav) 540 mcg
B12-vitamin (cianokobalamin) 3 mcg
Biotin 35 mcg
Pantoténsav ( kalcium-D-pantotenát) 7 mg
Kalcium (Lithothamnion calcareum algából) 75 mg
Vas (vas-fumarát) 18 mg
Jód (kálium-jodid és moszat) 150 mcg
Magnézium (magnézium-oxid és Lithothamnion calcareum) 20 mg
Cink (cink-oxid) 10 mg
Szelén (szelén-dioxid) 70 mcg
Réz (réz-szulfát) 1 mg
Mangán (mangán-klorid) 2,6 mg
Króm (króm-kloridként) 45 mcg
Molibdén (nátrium-molibdát) 20 mcg
Szülés utáni gyógynövénykeverék (Organikus zab, organikus citromfű levél, organikus kamilla virág, organikus levendula virág, organikus kardamom gyümölcs) 200 mg
Szerves moszat (Ascophyllum nodosum) 90 mg
Szerves Nigella sativa 40 mg
Szerves kurkuma gyökér 35,2 mg

Leírás

A Perfect Postnatal elsősorban a szoptató anyáknak ajánlott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó multivitamin, teljes értékű Vassal, B6 vitaminnal, Jóddal és D3 vitaminnal.

·         speciálisan a szoptató Nők számára

·         a szervezet táplálékként ismeri fel

·         könnyen emészthető, még üres gyomorra bevéve is

·         Szintetikus, izolált vitaminok és ásványi anyagok helyett egy bio zöldség- és gyümölcskivonatok, valamint szupertáplálékok közegében fermentált, biotranszformált vitaminok, nyomelemek és egyéb növényi hatóanyagok teljes spektrumát kínálja.

A modern kor legnagyobb egészségügyi problémája az ún. „B típusú” alultápláltság, a létfontosságú mikrotápanyagok krónikus hiánya, amely évek, évtizedek alatt aláássa egészségünket és krónikus degeneratív betegségek kialakulásához vezethet. A krónikus mikrotápanyag-hiány manapság sajnos már gyermekkorban jelentkezhet, melynek következményei az egyén későbbi életére és egészségi állapotára nézve lesújtóak. A terhes és szoptató anya szervezetének állapota alapvető hatással van a felnövekvő nemzedék egészségi állapotára.

A teherbe eső nők legalább 80%-a a teherbe esés pillanatában még a saját szervezete optimális működéséhez szükséges mikroelemek elegendő mennyiségével sem rendelkezik (USDA felmérés). Hogyan lesz képes igy egy új élet, egy másik szervezet számára elegendő tápanyagot, vitamint és ásványi anyagot biztositani? 

Ezt a problémát teljes mértékben szem előtt tartva alkották meg a Perfect Postnatal formuláját, amely messze túlmutat a hagyományos „terhesvitaminok” koncepcióján. Szintetikus, izolált vitaminok és ásványi anyagok helyett egy bio zöldség- és gyümölcskivonatok, valamint szupertáplálékok közegében fermentált, biotranszformált vitaminok, nyomelemek és egyéb növényi hatóanyagok teljes spektrumát kínálja. Mivel a hatóanyagok táplálék-kötésben vannak, azonnal képesek csillapitani a szervezet mikrotápanyag „éhségét” és támogatni az élettani folyamatokat.

CSAK TERMÉSZETES HATÓANYAGOKAT TARTALMAZ!

A termék összes hatóanyaga átmegy egy fermentációs folyamaton. A fermentáció tulajdonképpen nem más, mint amikor valamilyen nyers táplálékot enzimek és esetleg megfelelő mikroorganizmusok segítségével alakítanak át más, kémiailag egyszerűbb vegyületté vagy vegyületekké. Így az élő szervezet számára jobban hasznosuló tápanyagokat és hatékonyabb felszívódást biztosítanak.

Ami még fontos és nem sokan tudják, hogy, ha az édesanyának a bélflórája a terhesség alatt egyensúlyban van, akkor a megszületendő gyermeknek az allergiás rizikója csökken. Ez az anyatej összetétele szempontjából is fontos. A legnehezebben bejuttatható tápanyagokat: a vasat és a folsavat is probiotikus formában tartalmazza, tehát ezek felszívódása és hasznosulása is mérésekkel bizonyítottan egyedülállóan kiváló.

A probiotikus baktériumok szabályozzák a bélcsatorna immunfolyamatait, gátolják az allergiás folyamatok kialakulását. A bifidobaktériumok hiánya a fejlődő immunrendszer egészének olyan zavarait idézheti elő, amely későbbi életkorban hajlamosíthat allergia, cukorbetegség, elhízás, szívbetegségek kialakulására is.

Számos klinikai vizsgálat bizonyította, hogy a probiotikumok hatékonyan képesek a csecsemőkori ekcéma, atópia megelőzésére. Védik a babát a bélcsatornán keresztüli fertőzésekkel szemben is.

A probiotikus baktériumokat kifejtett hatásuk és nem felépítésük alapján osztályozzák. A baktériumok elkülönítésére bizonyos "tevékenységük" alapján kerül sor. Mivel a baktériumflóra egyedi, egy probiotikumnak nem feltétlen van azonos hatása a népesség valamennyi tagjára. Különbségek lehetnek a gazdaszervezet életkora szerint, vannak csak bizonyos életszakaszban, pl. csecsemő vagy kisdedkorban, vagy éppen az idősödő szervezetben jótékony hatású baktériumok.

A probiotikus törzsek eltérő hatásjellegzetességei miatt gyakran több törzs együttes keverékét alkalmazzák, vagy jótékony hatásuk fokozása érdekében növekedésüket, kolonizációjukat elősegítő frukto-oligosacharidokkal (prebiotikumokkal) együtt használják.

A felhasznált alapanyagok minősége alapvetően meghatározza egy termék minőségét. Ez fokozottan igaz a táplálék kiegészítőkre, mivel ebben az esetben a termék biológiai hatékonysága az összehasonlítás mércéje. Csak a legjobb minőségű alapanyagokból lehet a leghatékonyabb termékeket elállítani. Csak az organikus termesztéssel elállított „bio“ alapanyagokról mondható el, hogy nem terhelik a szervezetet a nagyüzemi mezőgazdaság által használt vegyszerekkel, nem tartalmaznak genetikai kísérletezéssel manipulált fajokból származó alapanyagokat. Az organikus termesztésből származó alapanyagok hatóanyagtartalma és biológiai értéke kimagasló.

A test szülés utáni szükségleteinek kielégítésé céljából a Perfect Postnatal a vörösvérsejt képződéshez nélkülözhetetlen Vasat és Folsavat tartalmaz.

A termékben lévő B-vitaminok természetesen támogatják a szervezet azon energiaszükségletét, melyre az anyaság kezdetén és a szoptatás ideje alatt szükség van. Legújabb kutatások kimutatták, hogy a napi szinten fogyasztott multivitamin támogatja a jó közérzetet és segít a stressz és fáradtság leküzdésében.

A Perfect Postnatal olyan, hagyományosan a szoptató anyák számára ajánlott növények keverékét tartalmazza bio formában, mint a zab, a kurkuma, vagy a kamilla.

A Perfect Postnatal bio összetevőket tartalmazó multivitamin elősegíti, hogy az elfoglalt édesanyák egy bármikor – akár éhgyomorra is – fogyasztható teljesértékű étrend kiegészítőhöz jussanak.

Alkalmazás: napi 3 tabletta. Bármikor, akár éhgyomorra is bevehető. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek számára nem adható.

Összetevők

Mennyiség 3 tablettában

Napi érték

A-vitamin (100% erjesztő közegből származó béta-karotin formájában)

1300 mcg

100%

C-vitamin (aszkorbinsavként táptalajból)

75 mg

63%

D3-vitamin (kolekalciferol erjesztő táptalajból)

50 mcg

333%

E-vitamin (d-alfa-tokoferil-acetát fermentáló közegből)

20,9 mg

110%

K-vitamin (filokinon [K1] erjesztő táptalajból és menakinon-7 [K2] natto-ból)

90 mcg

100%

Tiamin (tiamin-hidrokloridként erjesztő táptalajból)

1,4 mg

100%

Riboflavin (erjesztő táptalajból)

1,6 mg

100%

Niacin (niacinamidként ferment táptalajból)

18 mg

100%

B6-vitamin (piridoxin-hidrokloridként fermentléből)

10 mg

500%

Folát (metilfolátként és erjesztő tápközegből származó 105 mcg folsavként)

540 mcg

90%

B12-vitamin (fermentációs közegből származó cianokobalamin formájában)

3 mcg

107%

Biotin (erjesztő tápközegből)

35 mcg

100%

Pantoténsav (fermentációs tápközegből származó kalcium-D-pantotenát formájában)

7 mg

100%

Kalcium (Lithothamnion calcareum algából)

75 mg

6%

Vas (erjedési közegből származó vas-fumarát formájában)

18 mg

67%

Jód (50% kálium-jodid erjesztő közegből és 50% moszatból)

150 mcg

52%

Magnézium (erjesztő tápközegből származó magnézium-oxid és Lithothamnion calcareum formájában)

20 mg

5%

Cink (erjesztő közegből származó cink-oxidként)

10 mg

77%

Szelén (szelén-dioxid erjedési közegből)

70 mcg

100%

Réz (erjesztő tápközegből vízmentes réz-szulfát formájában)

1 mg

77%

Mangán (erjesztő tápközegből származó mangán-klorid formájában)

2,6 mg

100%

Króm (króm-kloridként fermentáló közegből)

45 mcg

100%

Molibdén (nátrium-molibdát fermentáló közegből)

20 mcg

40%

Szülés utáni gyógynövénykeverék (erjesztő táptalajból): Organikus zab, organikus citromfű (levél), organikus kamilla (virág), organikus levendula (virág), organikus kardamom (gyümölcs)

200 mg

Szerves moszat (Ascophyllum nodosum) (thallus)

90 mg

Szerves Nigella (Nigella sativa) (mag)

40 mg

Szerves kurkuma (rizóma) 27,2 mg erjesztő táptalajból és 8 mg szuperkritikus kivonatból

35,2 mg

• Napi érték nincs meghatározva

Egyéb összetevők: Fermentáló közeg (szerves szójaliszt, organikus akácmézga, szerves Saccharomyces cerevisiae, szerves maltodextrin, szerves narancshéj por, szerves melasz, szerves sárgarépa por, tejsavbaktériumok [Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum és Lactobacillus rhamnosus], papain (deaktivált) ), bromelain (deaktivált), szerves lucernapor és szerves sáfrányolaj), szerves akácmézga, szilícium-dioxid, magnézium-sztearát, lac-gyanta és karnaubaviasz

Tartalmaz: Erjesztett szója.

Gluténmentes; 100% vegetáriánus; nincsenek mesterséges aromák vagy színezékek.

Vigyázat: Mint minden étrend-kiegészítő esetében, kérje egészségügyi szakember véleményét a termék használatáról. Ha gyógyszert szed, vagy szoptat, terhes vagy terhességet tervez, a termék használata előtt konzultáljon egészségügyi szakemberrel. Ha mellékhatást vagy allergiás reakciót tapasztal, hagyja abba a felhasználást, és forduljon egészségügyi szakemberhez. Ne lépje túl a javasolt felhasználást. Tartsa távol gyermekektől.

FIGYELMEZTETÉS: A vas tartalmú termékek véletlen túladagolása a 6 év alatti gyermekek halálos mérgezésének fő oka. Tartsa ezt a terméket gyermekektől elzárva. Véletlen túladagolás esetén azonnal hívjon orvost.

Tájékoztatás

Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.

Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.

Kapcsolódó termékek

Görögszénamag kapszula 100 db, Dr. Makai

4.220 Ft
A gyártó összes terméke: Dr. Makai
Cikkszám: 5999880326018
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Swanson Görögszéna kapszula 610 mg, 90 db

3.850 Ft
A gyártó összes terméke: Swanson
Cikkszám: 087614113357
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Motherlove More Milk Plus kapszula, 120 db

25.890 Ft
A gyártó összes terméke: Motherlove
Cikkszám: 759160510026
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

Vitaking Görögszéna Kapszula 90 db

3.090 Ft
A gyártó összes terméke: Vitaking
Cikkszám: 5999561257280
Raktáron

Natur Tanya E. Mikronizált Lepkeszeg/Görögszéna tabletta, 25 db

4.035 Ft
A gyártó összes terméke: Natur Tanya
Cikkszám: 5999882575292
0 db (Beszerzés: 1-3 m.nap)

New Chapter Postnatal Szoptatós multivitamin 192 db

43.700 Ft
A gyártó összes terméke: New Chapter
Cikkszám: 727783900586
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)

Hasonló termékek

New Chapter Perfect Prenatal terhesvitamin 270 db

57.600 Ft
A gyártó összes terméke: New Chapter
Cikkszám: 727783003188
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)

Fairhaven Health FH Pro férfiaknak Klinikai termékenység támogató táplálék kiegészítő 180db

50.900 Ft
A gyártó összes terméke: Fairhaven Health
Cikkszám: 896593002183
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)

New Chapter Postnatal Szoptatós multivitamin 192 db

43.700 Ft
A gyártó összes terméke: New Chapter
Cikkszám: 727783900586
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)

New Chapter Perfect Prenatal terhesvitamin 192 db

42.600 Ft
A gyártó összes terméke: New Chapter
Cikkszám: 727783003171
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)

New Chapter Wholemega Vadlazacolaj kismamáknak 180db

37.800 Ft
A gyártó összes terméke: New Chapter
Cikkszám: 727783901958
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)

New Chapter One Daily Prenatal Multivitamin Szülés előtti támogatás, 90 db

33.400 Ft
A gyártó összes terméke: New Chapter
Cikkszám: 727783903327
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)

Thorne 5-MTHF, folát, 15 mg, 30 db

31.400 Ft
A gyártó összes terméke: Thorne
Cikkszám: 693749006626
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)

Thorne 5-MTHF, folát, 5 mg, 60 db

30.800 Ft
A gyártó összes terméke: Thorne
Cikkszám: 693749132011
0 db (Beszerzés: 7-14 m.nap)