Leírás és Paraméterek
L-aszkorbinsav, mely egy természetes antioxidáns. Fehér vagy világossárga kristályok formájában jelenik meg. Az aszkorbinsav L-enantiomere más néven C-vitamin.
Feszesíti a bőrt és lassítja az öregedést.
Az L- Aszkorbinsav olyan természetes aszkorbinsav vegyület, melyet sok zöldség és gyümölcs is tartalmaz. Többféle étel ízesítéséhez vagy állagának javításához felhasználhatjuk.
Kifejezetten ajánlott a kenyérfélék sütése során egy kávéskanál aszkorbinsavat adni a tésztához. Ezáltal könnyebb, nyújthatóbb állagú tésztát kapunk, sütés után pedig kevésbé morzsálódós kenyeret, pékárut.
Ha a sütéshez szódabikarbónát használunk, fontos, hogy valamilyen savas kémhatású anyaggal, például aszkorbinsavval reakcióba léphessen. Ilyenkor széndioxid szabadul fel, az így kialakult levegőbuborékok pedig megemelik a tésztát. Így is könnyed állagú süteményeket, kenyereket készíthetünk.
Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök barnulását. Így nagyon finom befőtteket, lekvárokat készíthetünk, melyek biztosan az egész családnak ízleni fognak majd. Eritrittel keverve kitűnő limonádét fogyaszthatunk. Javasolhatjuk még olyan lisztekhez -mint például a napraforgóbél liszt, melyek a főzés során oxidációjuk miatt elszíneződhetnek.
Leírás
L-aszkorbinsav, mely egy természetes antioxidáns. Fehér vagy világossárga kristályok formájában jelenik meg. Az aszkorbinsav L-enantiomere más néven C-vitamin.
Feszesíti a bőrt és lassítja az öregedést.
Az L- Aszkorbinsav olyan természetes aszkorbinsav vegyület, melyet sok zöldség és gyümölcs is tartalmaz. Többféle étel ízesítéséhez vagy állagának javításához felhasználhatjuk.
Kifejezetten ajánlott a kenyérfélék sütése során egy kávéskanál aszkorbinsavat adni a tésztához. Ezáltal könnyebb, nyújthatóbb állagú tésztát kapunk, sütés után pedig kevésbé morzsálódós kenyeret, pékárut.
Ha a sütéshez szódabikarbónát használunk, fontos, hogy valamilyen savas kémhatású anyaggal, például aszkorbinsavval reakcióba léphessen. Ilyenkor széndioxid szabadul fel, az így kialakult levegőbuborékok pedig megemelik a tésztát. Így is könnyed állagú süteményeket, kenyereket készíthetünk.
Az aszkorbinsav a befőzés során is kedvelt adalékanyag. Természetes tartósítószerként használhatjuk, mivel hozzáadásával megelőzhetjük a gyümölcsök barnulását. Így nagyon finom befőtteket, lekvárokat készíthetünk, melyek biztosan az egész családnak ízleni fognak majd. Eritrittel keverve kitűnő limonádét fogyaszthatunk. Javasolhatjuk még olyan lisztekhez -mint például a napraforgóbél liszt, melyek a főzés során oxidációjuk miatt elszíneződhetnek.
Tájékoztatás
Az étrendkiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
A termékek leírásait, összetevőinek listáját, a termékkel kapcsolatos információkat igyekszünk naprakészen tartani, de esetenként előfordulhat, hogy nem tudjuk elég gyorsan lekövetni a gyártó általi módosításokat. Kérjük, hogy felhasználás előtt minden esetben olvassák el a termék csomagolásán szereplő információkat.
Az oldalon található termékképek illusztrációk, frissítésük folyamatos, azonban előfordulhat korábbi csomagolással illusztrált termék. Megrendeléskor a termék neve és cikkszáma a mérvadó.