Leírás és Paraméterek
Mangópüré konzerv 850g.
Összetevők: Kesar mangó 99%, citromsav.
A mangópüré sokféleképpen felhasználható, jól variálható édes és sós ízvilággal is, emellett számos jó hatással bír a szervezetre. Magas a vitamin tartalma, több ásványi anyagot is tartalmaz, élelmi rostokban gazdag.
MANGÓ FOGYASZTÁSÁNAK ELŐNYEI
- Különleges, egzotikus ízű.
- Magas a vitamin tartalma (A-,B-,C-,E- )
- Több ásványi anyagot tartalmaz (foszfor, kalcium, nátrium, vas, magnézium).
- Élelmi rostokban gazdag, melyek segítik az emésztést.
- Jótékony hatással lehet a szívműködésre, csökkentheti a vér koleszterinszintjét.
- Segítheti a vérképzést, erősítheti az immunrendszert, antibakteriális hatású.
- Kiváló méregtelenítő.
- Mindezek ellenére allergént is tartalmaz.
A MANGÓPÜRÉ FELHASZNÁLÁSA
Széles körben felhasználható: a mangó gyakori és népszerű felhasználási formája a püré. tehetjük például fagylaltokra ízesítőként, lassit vagy jégkrémet is készíthetünk, ízesíthetjük a reggeli joghurtunkat, de süteményekhez, desszertekhez, tejberizshez, tortákhoz is felhasználhatjuk. Készíthetünk chutney-t, gyümölcssalátát, gyümölcslét vagy lekvárt is belőle.
Leírás
Mangópüré konzerv 850g.
Összetevők: Kesar mangó 99%, citromsav.
A mangópüré sokféleképpen felhasználható, jól variálható édes és sós ízvilággal is, emellett számos jó hatással bír a szervezetre. Magas a vitamin tartalma, több ásványi anyagot is tartalmaz, élelmi rostokban gazdag.
MANGÓ FOGYASZTÁSÁNAK ELŐNYEI
- Különleges, egzotikus ízű.
- Magas a vitamin tartalma (A-,B-,C-,E- )
- Több ásványi anyagot tartalmaz (foszfor, kalcium, nátrium, vas, magnézium).
- Élelmi rostokban gazdag, melyek segítik az emésztést.
- Jótékony hatással lehet a szívműködésre, csökkentheti a vér koleszterinszintjét.
- Segítheti a vérképzést, erősítheti az immunrendszert, antibakteriális hatású.
- Kiváló méregtelenítő.
- Mindezek ellenére allergént is tartalmaz.
A MANGÓPÜRÉ FELHASZNÁLÁSA
Széles körben felhasználható: a mangó gyakori és népszerű felhasználási formája a püré. tehetjük például fagylaltokra ízesítőként, lassit vagy jégkrémet is készíthetünk, ízesíthetjük a reggeli joghurtunkat, de süteményekhez, desszertekhez, tejberizshez, tortákhoz is felhasználhatjuk. Készíthetünk chutney-t, gyümölcssalátát, gyümölcslét vagy lekvárt is belőle.